Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Viszont ez 1.5$-al többért rengeteg egyéb 3party kiegészítőt is tartalmaz, pl. összedolgozás Domoticz okosotthon vezérlővel, vagy jobb egérgomb a kijelölt szövegen Chrome-ban és küldés a telóra értesítésként, vagy a Pushover fiókhoz automatikuson adott mail címre írt mail kiküldése értesítésként, vagy üzenetküldés a saját webes felületről, vagy üzenetküldés egyedi/csoportként összerendezett eszközökre, csendes órák megadása, az értesítések kategóriáihoz egyedi ikon, hang, prioritás, rezgés rendelhető stb. stb.
Állati nívós és komplex, sokféle mellékelt pluginnal és statisztikával a webes felületen, de nem kampányolok!
Nekem teccik, és nagyon régóta hiányoltam valami hasonló megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Állati nívós és komplex, sokféle mellékelt
Nekem teccik, és nagyon régóta hiányoltam valami hasonló megoldást!