Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Viszont ez 1.5$-al többért rengeteg egyéb 3party kiegészítőt is tartalmaz, pl. összedolgozás Domoticz okosotthon vezérlővel, vagy jobb egérgomb a kijelölt szövegen Chrome-ban és küldés a telóra értesítésként, vagy a Pushover fiókhoz automatikuson adott mail címre írt mail kiküldése értesítésként, vagy üzenetküldés a saját webes felületről, vagy üzenetküldés egyedi/csoportként összerendezett eszközökre, csendes órák megadása, az értesítések kategóriáihoz egyedi ikon, hang, prioritás, rezgés rendelhető stb. stb.
Állati nívós és komplex, sokféle mellékelt pluginnal és statisztikával a webes felületen, de nem kampányolok!
Nekem teccik, és nagyon régóta hiányoltam valami hasonló megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autószerelők, autószerelés
- Magisk
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Állati nívós és komplex, sokféle mellékelt
Nekem teccik, és nagyon régóta hiányoltam valami hasonló megoldást!