Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Android 6 alatt be volt állítva egy task, ami tudta kapcsolni a mobil adatforgalmat root nélkül a következő módon:
1. Autoinput global action - action: open notifications
2. Autoinput action - type: text value: Vodafone HU, action: click
3. Autoinput action - type: text value: Mobil int. kap., action: clickNa most frissült a telóm Android 7-re, és ez a task már nem tud működni. Nem pontosan értem, miért.
Tud esetleg valaki olyan megoldást, amivel az autoinput a notification-ben a mobil adatforgalom gombját tudná kapcsolni? Pl. lehet tudni, hogy mi ennek az objektumnak az id kódja?
Az autoinput easy setup-pal, de amikor rá kellene böknöm valamire a képernyőn, akkor a notification-t nem tudom lehúzni, és nem is tudok rábökni az adatforgalom gombra. Emellett próbáltam koordinátát beállítani, hogy arra klikkeljen, de ez sem működik valamilyen oknál fogva (a tasker elvileg végrehatja a koordinátára klikkelést, és a notification le is van húzva eközben, de mégsem történik semmi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest