Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Partyface007

őstag

Sziasztok!

Lenne egy kis gondom, remélem valaki tudja rá a megoldást mert konkrétan elakadtam és nincs több ötletem:

Azt szeretném elérni ha kívül vagyok egy wifi hatókörén akkor x perc után ezt észrevegye és aktiváljon egy taskot mindezt úgy hogy alapvetően (éjszaka) a wifinek ne kelljen állandóan bekapcsolva lennie ehhez.

Jelenleg ott tartok hogy a profile aktívnak tűnik (zöld a profile neve és az összes feltétel is - Not wifi near,SSID,*,*,0,0,Off és egy időintervallum 19:29 - 08:31 - de másik profilokban alkalmazott és jól működő task (bekapcsolja a BT-t a wifit és a mobilnetet átállítja a csengetési hangot és hangerőt bekapcsolja a rezgést) mégse hajtódik végre. Tasker / Preferencesben a monitornál a display off monitoringnél az all checks értéke most 125s timeout 60s. Ugyanitt a monitornál a motion detection ki van kapcsolva mert azt olvastam ez esetleg okozhat gondot.

Kiinduló állapot hogy egy másik profil beállításai alapján a wifi ki van kapcsolva (amúgy ennek a profilnak a az exit task-ja az ugyanaz ami a wifis profile enter task-ja a fent említett folyamatokkal) .

Telefon beállításai: Wifi advancednél a scanning always available engedélyezve van, a Tasker device administrator és az Accessibility-nél is be van kapcsolva.

Sony Z1 compact gyári 5.0.2-es ROM nem rootolt készülék

előre is köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák