Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
vicces mert ha scene-t használok akkor ki tudja kapcsolni :-)
-
Partyface007
őstag
köszi a tippet, igen valóban tudja root nélkül is ez remek lenne viszont most ahogy tesztelgetem arra jöttem rá hogyha nincs lezárva a billenytűzet (PIN kódot használok) akkor lefut rendesen viszont ha ébresztem a képernyőt akkor nem de ennek szerintem egészen egyszerű banális oka van: lezárt képernyőnél a quick settingsnél nincs ott a mobile data :-)
feloldott állapotban hiába szerkesztem és teszem a felső sorba lezárt állapotban akkor sem kerül oda...
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
Autoinput nálam nem jött be ma reggel amikor profile szerint vissza kellett volna kapcsolnia a mobile data-t akkor nem csinálta meg cserébe viszont kaptam egy gyönyörű fekete képernyőt amit csak restart-al sikerült eltüntetni
a cikk szerinti lépéseket egy show meg egy destroy scene lépés közé teszem hogy aktiváljam a képernyőt.
lehet ez a gond? lehet ezt jobbban szebben megoldani?
előre is köszi
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
restart után helyreállt a lelkivilága 7.9MB :-)
-
Partyface007
őstag
köszi
még tesztelem mert tesztre csináltam egy külön profile-t adott időpontra este és akkor kikapcsolta a mobilnetet de reggel ugyanazokkal a lépésekkel viszont már nem kapcsolta vissza....
amúgy durva hogy 200 MB memóriát eszik tzdom hogy ennek a fele a google services de akkor is
apropó azt ki lehet küszöbölni hogy ne hívja meg a google service-ket?
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
5-6 lépéseket kihagyva működik de ez az achievments dolog meg hogy rádkényszeríti hogy installáld fel az autoapps-ot hogy megvehesd a full verziót elég béna, nem tudom megér-e ennyit....
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
ez alapján próbáltam megcsinálni de nem sikerült, biztos én bénázok el valamit de nem tudom mit....
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
senki?
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
nagyon úgy tűnik hogy ha a wifi ki van kapcsolva (hiába van engedélyezve a Wifi advancednél a scanning always available) akkor nem tudja megállapítani hogy az adott wifi hálózat elérhető-e vagy sem....
kikapcsolt wifivel van akinek ez mégis működik nem rootolt készüléken?
-
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, remélem valaki tudja rá a megoldást mert konkrétan elakadtam és nincs több ötletem:
Azt szeretném elérni ha kívül vagyok egy wifi hatókörén akkor x perc után ezt észrevegye és aktiváljon egy taskot mindezt úgy hogy alapvetően (éjszaka) a wifinek ne kelljen állandóan bekapcsolva lennie ehhez.
Jelenleg ott tartok hogy a profile aktívnak tűnik (zöld a profile neve és az összes feltétel is - Not wifi near,SSID,*,*,0,0,Off és egy időintervallum 19:29 - 08:31 - de másik profilokban alkalmazott és jól működő task (bekapcsolja a BT-t a wifit és a mobilnetet átállítja a csengetési hangot és hangerőt bekapcsolja a rezgést) mégse hajtódik végre. Tasker / Preferencesben a monitornál a display off monitoringnél az all checks értéke most 125s timeout 60s. Ugyanitt a monitornál a motion detection ki van kapcsolva mert azt olvastam ez esetleg okozhat gondot.
Kiinduló állapot hogy egy másik profil beállításai alapján a wifi ki van kapcsolva (amúgy ennek a profilnak a az exit task-ja az ugyanaz ami a wifis profile enter task-ja a fent említett folyamatokkal) .
Telefon beállításai: Wifi advancednél a scanning always available engedélyezve van, a Tasker device administrator és az Accessibility-nél is be van kapcsolva.
Sony Z1 compact gyári 5.0.2-es ROM nem rootolt készülék
előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Autós kamerák
- Plazma TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- E-roller topik
- eGPU tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- Bestbuy játékok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest