Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem használok helyfüggő beállítást, de megpróbálom vázolni. Alapértelmezésben a Robot nem profilokban, folyamatokban "gondolkodik". Csak események vannak és arra reakciók, műveletek. A belépek egy helyre, az egy pillanatnyi esemény. Az adott helyen vagyok az egy egész más dolog, mert az egy folyamat. Ennek pillanatnyi állapotát (vagyis hogy az adott pillanatban, az "adott helyen vagyok") feltételként lehet hozzáadni egy eseményhez, vagy művelethez (ha jól sejtem, Taskerül ez az IF). Ezért, ha belépek egy helyre, arra reagálva végrehajtja a társított műveletet és ennyi, elvégezte a dolgát. Ehhez először az alapbeállításokban meg kell határozni, hogy a Robot mennyire legyen pontos/erőforrásigényes. Ezt egyszerűbb képekben megmutatni, mint leírni:

Aztán hozzáadsz egy helyet:

A megadott helyeket ilyen eseményekhez használhatod:

Próbáltam lekicsinyíteni, amennyire lehet, hogy ne pazaroljam a felületet. Remélem, olvasható maradt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vallás
- Philips LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest