Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun
    veterán

Én az ilyen profilokat (kihangosít navi közbe, éjszakai kivételekkel, egyetem stb.) nem a Taskerrel csinálom, mert számomra sokkal egyszerűbb Profile Scheduler+-ba megcsinálni ezeket. A Tasker pedig elvégzi a fényerő, gps állítgatásokat bizonyos programoknál, időjárás( :) ) amiket a PS+ nem tudna. A 2 program eddig tökéletesen megvan egymás mellett.

(#119) Teasüti
    Huha:D Én újraépítettem a tied alapján egy önálló időjárás profilt, a te taskjaiddal, és nálam nincsenek goto parancsok :) Úgy néz ki, hogy 7-kor bekapcsolja a mobilnetet, vár 10 secet, hogy csatlakozzon, get weather, say weather, utána vár még fél percet és kikapcsolja a mobilnetet. (50mb/hó úgyhogy muszáj így:) )
    A wifi automatika melyik project-edben van a 4 közül? Nem akarok nagyon bekavarni, hogy felteszem mind a négyet.

Végülis 2 nap múlva lejár, addig még eljátszogatok vele a hétvégén, aztán szerintem nem veszem meg, mert amennyire bonyolult annyira azért nem működik jól. Lehet én is felteszek majd valami egyszerűbb, ingyenes cuccot, és csak az alapdolgokat állítom be benne.

Új hozzászólás Aktív témák