Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    Sziasztok, pár napja vettem meg ezt az appot, egyelőre próbálgatom, használom mellette a lámát, még nem tudom meddig :D

    Tegnap már majdnem billentyűzetet ragadtam, de sikerült megoldanom a bajom. (szerettem volna a naptárba bejegyezni, hogy mikortól meddig vagyok az irodában. Ezt pár változóval és egy profillal sikerült megoldani, ha érdekel valakit akkor leirom, hogyan csináltam)

    A wikit nézegetve megtetszett a billentyűzet zár feloldása ill. autómatikus zárása. Ez is megy szépen, viszont a kioldást szerettem volna biztonságosabbá tenni. (most csak a wifi connected statejéhez van kötve, igy ha valaki a ház elé áll, akkor is kioldja a telefont..)
    Próbálkoztam sok mindennel, de nem találom a jó megoldást, hogy mihez lehetne még kötni a kioldást. (nfc nincs a készülékben ace2-m van)

    Azt próbáltam még beállitani, hogy legalább 1x fel kelljen oldani a billentyűzettel a képernyőt, mielőtt kikapcsolom a képernyőt. Kis net túrás után arra jutottam, hogy securesettings plugin is kelleni fog hozzá, ezt feltettem (full verziót), de ebben sem találtam meg ami nekem kellett volna. (a net szerint kellett volna legyen egy waituntilunlock -nak, de ilyet nem találtam)

    Ötletet szeretnék

    Előre is köszönöm a segitséget.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák