Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát egyébként csak egy olyat szerettem volna, hogy ha 15% alá megy az akksi és nincs bedugva a töltő, vagy nincs csatlakoztatva az itthoni WiFi-mhez, akkor kikapcsolja a WiFi-t, mobilnetet, meg leszabályoz a proci is.
Csak 3. state-et már nem enged az előző kettőt meg hiába nyitom meg nincs bennük IF feltétel. Ezt se értem egyébként mért. Szóval nekem ez az ÉS, VAGY feltételekkel kombinálás abszolút homály, mármint hogy lehet-e egyáltalán feltételeket összekapcsolni így, és ha igrn mikor.
Szóval gondolom marad a profilok egymásból indítása vagy mi, de arra megint nincs igazából ötletem, hogy ebben az esetben hogy kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest