- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz noroutehost #1892 üzenetére
Több helyen is félreértetted amit mondtam, de mindegy.
Jó példa: "Mi lenne, ha például nem boltoznál, hanem tőzsdéznél és egyszer csak újraindulna a modemed."
Aki otthoni "magánelőfizuval" tőzsdézik komoly pénzt forgatva, annak meg csak én tudok gratulálni. Az a minimum, hogy egy komoly szerverteremben elhelyezett redundáns számítógépen végzi a munkáját.
Az a lényeg, hogy mindenre van megoldás, csak akarni kell.
"Ha Te úgy látod, hogy a jövődben jó lesz hibásan is az internetnet kapcsolat, akkor csak gratulálok."
Nekem itthonra, ennyiért megfelel a Tarr szolgáltatása. 5Mbites netem van, ami gyakorlatilag a nap 24 órájában ennyivel is jön. Egyébként abszolút megértem azokat akik az el-elszálló külföld miatt panaszkodnak, mert teljesen jogos a panaszuk, ezt a Tarr-nak ki kell javítani, és ki is fogják.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
"Kicsi cégnél nem volna túl kifizetődő az üzleti előfizetés."
"nem lehetetlenülne el órákra, olykor napokra a tevékenységünk."
Ha ennyire fontos a cégnél az internet, hogy szorosan kapcsolódik a tevékenységhez, akkor ez a kettő erősen üti egymást szerintem. A mi cégünkben is nagyon fontos az internetkapcsolat (finoman szólva), és az a minimum, hogy van a kábeles előfizetés mellé 1 usb-s mobilnet + telefonra mobilnet ha esetleg sokáig áramszünet van. Aki igazán akarja és fontos neki (pénze múlik rajta), az megoldja, hogy legyen net minden esetben. Szerintem minden más mellébeszélés és másra mutogatás.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Azért akármennyire is szar néha a Tarr szolgáltatása, olyan szempontból felesleges támadni őket, hogy üzleti célra nem elég üzembiztos. Aki üzleti célra magán internet-előfizetést köt, és még panaszkodik is, azt valahogy nem tudom sajnálni.
A tarrnál lehet kérni egyéni üzleti előfizetést is. Konkrét példa, cégnél:
1. Tarros net 25Mbit, fixip
2. backup 4Mbites ADSLTarrnál az utóbbi időben én egyedül a külföldi sávszélesség problémáját vettem észre, belföldi irányba közel max sebességgel megy mindig. Ez otthoni felhasználóknál értelemszerűen bosszantó hiba, de céges felhasználásnál nem sajnálnék havi pár ezer forintot egy 100Mbites belföldi proxyszerverre, amivel máris kiküszöbölhető a külföldi sáv problémája.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Nálam szintén nulla külföld.
-
AMDFan
addikt
Most adjak ötletet? Amennyi pénzbe kerül az, hogy állandóan megy a géped, bérelhetsz egy seedszervert, amivel egy hónap alatt feltornázod úgy az arányodat, hogy ne kelljen állandóan mennie a gépednek. Ráadásul visszaválthatsz 5Mbitre, mert nem fogod kihasználni a 15-öt.
Pl. két haverom amikor kolisok lettek, és még nem tiltották a torrentet, 3 hónap alatt csináltak maguknak olyan arányt, amiből évek óta leechelnek.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Azért ne ess túlzásokba szerintem. Európában ma már elég jól állunk sávszélesség tekintetében. Mire nem elég a 15 megabit? Nekem 5Mbitem van, de ezzel sem tudok letölteni annyi HD filmet meg zenét amit egyáltalán meg tudok hallgatni/nézni.
Értékeld azt amit van. Az én emlékeimben még élénken élnek a modemes 150Ft-os idők, meg utána az éjfél utáni szintén modemes netezések. Ahhoz képest ma már majd mindenhol szélessáv van.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
válasz Mtbsrác #1287 üzenetére
Ez a te véleményed, nagyon sokan pedig kizárólag a sportcsatornák miatt fizetnek elő kábeltv-re köztük én is. A jövő is ez, és főleg a HD sportcsatornáké. Egyébként a tarrnál az analóg adáson 7 sportcsatorna fogható. Az, hogy sok-e vagy kevés az relatív. Angol,spanyol,olasz,német,magyar focibajnokság az ami tömegeket vonz, ezenkívül amiből még mindig hiány van, az az amerikai sportok, bár ebben a Sport1-2 szerencsére képviselteti magát, illetve digitálison van ESPN.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
válasz Tutu7030 #1159 üzenetére
Szarok az RTL Klubra, én már azt várom, hogy mikor lesz olyan lehetőség, hogy szépen egyenként lehet előfizetni csatornákra. Szerintem igencsak sok ember van itthon és szerte a világon aki csak sportműsort néz a tévében. Ugyanis csak a sportműsorokat érdemes élőben nézni, az összes többinél teljesen mindegy mikor nézi meg az ember (akár napok múlva)
-
AMDFan
addikt
Legalább most nem állt 18 órát a szolgáltatás....
Annak idején a dravanet havidíjkedvezményt adott az ilyen leállások miatt. Fél óra miatt is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest