- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
didyman #5466 üzenetére
Nagyon kedves tőled, de én csak üzemben tartok. Persze nyilván kézbe venném ha lenne értelme, de egy ilyen helyen ha azt mondod hogy ettől-eddig nem lesznek gépek karbantartás miatt akkor rögtön utálnak, mint sem megköszönnék, hogy feljavítottam a gépek állapotát. Végiggondolom és oda lyukadok ki, hogy engem nem izgat hányat kell cserélni, nem az én pénzem, amennyire tudom valami állami pályázaton "nyert" gépek ezek, szóval mást se nagyon izgat. Értesz most azért dolgozzam munkaidőn kívül túlórázva nem zavarva az oktatást, hogy a végén még csak meg se értsék, hogy mit csináltam? Meg még ha meg is értik, akkor is néznek rám hülyén, hogy azért dolgozom, hogy neki kevesebb megrendelése lehessen a haver felé? Kicseszek vele? Á szar ez az egész finanszírozási rendszer, minden vezetőség ellenérdekelt. Megy a mutyi még a filléres szinten is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kés topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Háztartási gépek
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest