- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
riov
tag
Sziasztok!
A gépem a napokban fog átesni egy komoly szervízpackon, és táp kivételével minden cserés lesz.....a kérdéses pont ez lesz a vasban, ugyanis egy Enermax 350W táp az alany, akinek el kellene bírnia egy 3Ghz es Prescott CPUt egy Abit AL8-v alaplapot meg legalább két Winchit, a videókártyán most vacilálok, de egy x1600 v. egy 6600GT lesz benne
Amit nem tudok, hogy ez a táp 20tűs és csak átalakítóval tudom rácsatizni a 24tűs alaplapra, +sata merevlemezekhez is átalakító kell, vajon jól letranszformálja az átalakító a feszt?????
és bírni fogja a táp, meg esetleg a procit ha húzni akarom.......????
Az biztos hogy komoly a vas én személy szerint megbízom benne, mert már láttam szétkapva, és olyan óriási kondokat raktak ra, bordák mindenhól, de egy szakértő segítsége elkellene......!
Köszike.!*** Home office ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest