- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz powerray #10005 üzenetére
Hardverhiba miatt a program futása megszakad. Kvázi a videó illesztő szoftver összeomlik, majd újraindul, mert az oprendszer ilyen ügyes és újraindítja magától ami táp nélkül nem nagyon menne neki. Közben természetesen nincs kép. Szóval a hiba szerintem egyértelműen nem hiba és szoftveres. A videó illesztő összeomlása okozza ami lehet a VGA hardveres hibája miatt vagy rosszul megírt illesztő program miatt, de ha utóbbi lenne mindenkinél jelentkezne, szóval szerintem VGA lesz és semmi köze a táphoz. Szerintem táphiba esetén inkább újraindulna a gép, de minimum agyonra szétfagyna minden.
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Mini ITX házikó , beépített táppal
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet 850W Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest