Hirdetés
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
Üdv.
Iponos emberkétől érdeklődnék, hogy garanciális ügyintézéshez kell mindenképp a számla? Átkutattam az egész lakást, de csak a garanciajegyet találom egyedül (amin ugye rajta van a számla száma is).
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
eneasos #2121 üzenetére
3 db kábel volt abból, amivel a hangfalakat kell összekötni a sub-val, az a fekete-piros (2 rövid, 1 hosszú, így kéne még 1 hosszú és 1 rövid), a többi kábel az hiánytalanul megvolt, én még arra is gondoltam, hogy netalán a dhl-es kocsiba pottyanhatott ki, mert le volt körbe ragasztva a doboz, de az egyik ilyen nyilásnál ki volt szakadva, ahol meg lehet fogni a dobozt
-
ThuG4LifE
senior tag
üdv.
rendeltem egy 5.1es hangrendszert, de két kábel, amivel a hangfalakat tudnám a sub-hoz kötni az kimaradt belőle
érdemes reklamálni vagy ilyen kis dolgokkal inkább felejtős? -
ThuG4LifE
senior tag
hogy itt is dícsérjem ipon-t, két hete rendeltem meg az új configom náluk, ez volt az első nagyobb összegű rendelésem innen (eddig csak kisebb dolgok), dobozosan kértem mindent, szeretem magam kibontani a dolgokat ... eddig semmi probléma a cuccokkal, mindenből azt kaptam amit kértem, sérülés nem volt semmin, egyedül az alaplap doboza lett kibontva, mivel ebbe rakták bele a ramot, még volt külön kérésem is, amit minden gond nélkül megoldottak, szóval részemről ismét csillagos ötös az ipon-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Path of Exile 2
- Titan Quest II
- Ford topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.