Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola01
tag
Hali!
Kicsit megkésve ugyan, de beszámolok az élményeimről az iponnal kapcsolatban.
Elég nagy összegű volt a rendelésem, egy komplett gépre való alkatrész + monitor. Meg is jött rendesen minden.
Egyetlen hiba volt, hogy a tápra 2 év garit adtak.(az igaz, hogy a shopban is ennyi volt). De én vásárlás előtt rákérdeztem, és írták is, hogy 5 év van rá, így nyugodt szívvel rendeltem. Emailen beszéltem velük és másnap már küldték is a javított garijegyet.
Sajnos a monitort vissza kellett küldenem zavaró bevilágítás miatt, de ez nem az iponon múlt.Remélem nem kell semmit sem gariztatni, mert a szállítási költségbe belerokkanok
-
Zola01
tag
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam!
Remélem jó tapasztalatokkal tudom majd gazdagítani a topikot! -
-
Zola01
tag
Üdv!
Lehet a mai világban furán hangzik, de még nem rendeltem netről soha.
Most vennék egy komplett gépet (alkatrészenként) és monitort az iponról. Debreceni vagyok, így értelemszerűen házhoz szállítást kérek.
Kérdésem annyi lenne, hogy merjek előreutalással fizetni , vagy inkább a futárnak készpénzben? Eléggé tanácstalan vagyok mivel nagy összegről van szó (200k+)
Ti hogy szoktatok rendelni?
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest