Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz Banzin tanbá #759 üzenetére
Én párszor rendeltem náluk és eddig teljesen meg vagyok elégedve velük..5 hónapja volt egy gariztatásom (Abit deszka) és 3 héten belül megvolt. Tudom h kivárni sok idő de most komolyan van olyan cég ami pár nap alatt gariztat?, nem nagyon hiszem...
arról nem is beszélve h nagyon sokszor hívtam zaklattam őket, mégis mindig normálisan kezelték a dolgot... vidéki lévén egyszer voltam náluk és le a kalappal ahogy viszonyultak a problémámhoz
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Több, igaz habár a húsvét is benne volt ...de a lényegen nem változtat. A kérdés, hogy más kisker általánosságban mennyi időn belül gariztat?(nem a 3 napos cserére gondolok!!), csak az összehasonlítás miatt kérdezem...mert vidéken lakok és itt is kell 2-3 hét ennek...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
...rendben, és gondoltuk....de most ezt miért is írtad??
Ha nem tűnt volna ki egyébként szerintem is korrekt cég...csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatban.
Arra céloztam h sehol nem gariztatnak gyorsabban sztem és nem kellene egyből irogatni össze mindent...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Egy Prolimatech Megát néztem ki magamnak ventikkel az Iponban de elég sokat ment fel az ára
Akcióban volt?...tudom h van máshol is annyiért amennyiért itt volt csak ott meg ventit nem kapok normálisat .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest