Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sylektria

újonc

válasz Sylektria #8688 üzenetére

nos... Ma megérkezett a számítógépem Ipontól, megtörtént a Memória beszerelése és a processzorhűtőé. A történethez még hozzátartozik, hogy mikor garanciába felküldtem a számítógépet a processzorhűtőt leszereltem és mellékeltem a géphez, jól rögzítettem hozzá. Mikor beletették az ÚJ memóriát a processzorhűtőt is kértem, hogy szereljék be, ne nekem kelljen itthon szétszerelnem az egészet rá tenni, visszaszerelni újra. Gondolom ez tarthatott nekik 3 napig. Gépet itthon először megnéztem, leszedtem oldalát láttam benne van a hűtő memória stb minden jó, beüzemeltem.

Processzor 75 fokos alapjáraton alaplap 85-t veri videókari 25 fokos... Ez mi? Mikor elküldtem még a procim 30 fokot ment alapon a lapom meg 40-et... sebaj játszottam kicsit és mikor Diablo 3-at elindítottam, a gép kattogó hangot adott ki... Egyből kilép áramtalanít szétkap, megnézem mondom a processzorhűtőt mert nem normális az a 80 fok játék közben... azt hittem a program rossz. És most jön a szépség az egészben, megfogtam a processzorhűtőt, és a KEZEMBEN MARADT AZ EGÉSZ tehát NEM VOLT RÖGZÍTVE.... OKÉ köszönöm... tehát még jó, hogy a szállítást kibírta és nem esett le tette tönkre a videókarimat (GTX760 mikor vettem 60 ezer forint volt) stb alkatrészt.... Köszönöm szépen Ipon, tehát ezért volt a gépem még ott hétfőtől számítva 3 napot, hogy ilyen Tökéletes munkát végezzetek... Mi a fenét csináltak akkor 3 napig? nézték milyen szép zöld fénye van a ventillátoromnak?? Arról nem is beszélek, hogy a pasztázás milyen munka volt...

Olvasgattam ezt a fórumot többen írták, hogy csináltak képeket/videókat mielőtt elküldik gariba stb, megfogattam én kibontásnál csináltam egyet és mikor kikapcsoltam gépet akkor is csináltam képeket, hogy legyen bizonyíték és ne a semmibe beszéljek... :)
    Szánalmas az egész.. Értem én, hogy emberi hiba tévedni, meg nem minden mehet tökéletesen, de az, hogy csak "pasztázzák" a procit hogy rajtaragadjon a hűtő és az egyiket csatolják csak be, hogy úgy látszódjon mintha, ÉS emiatt ott volt a gép csütörtökig, hogy ezt a nehéz munkát megcsinálják.. felháborító szerintem.. Ja igen és még a meghibásodott memóriám mindig ott van azóta sincs semmi hír 20. munkanap óta :)

Új hozzászólás Aktív témák