Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hm, lematricázzák, aztán első lépés, hogy szét kell szedni. Valaki ezt nagyon benézte vagy én nem értem teljesen a szituációt (még nem rendeltem sehonnan se összerakást, mindig megoldottam magam, kivéve persze ha alaplapot és processzort együtt vettem, mert arra mindig megkérem a boltost, hogy rakja össze). Namind1, a matricából hátrányod sztm nem lesz.
Az iPon dolgozói még mindig nem végezték el az Elme olvasás mester fokon képzést, ezért nem gondolom, hogy gondolniuk kellett volna bármire. Ha nem jelezted, hogy DVD olvasóval és egy merevlemezzel fogod még bővíteni a gépet és ehhez szeretnéd ha a kábelezést előkészítenék akkor persze, hogy nincs előkészítve.
Azt esetleg tudod, hogy kértél-e tesztelést is? (Csak azért kérdezem, mert most gyorsan ránéztem a gépösszerakó oldalukra, elnyomkodtam odáig, hogy a kosaramba kerüljön, de csak az összeszerelés látszik a listában, tesztelést nem láttam sehol (pedig én bekattintottam). Szóval így most nem látszik az eredeti hsz-edből)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- BMW topik
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest