-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
takacsbotond #2703 üzenetére
Na akkor a hétvégén rá veszem magamat,ha nem leszek hulla fáradt
Meg az asszony ki nem nyír
-
tomcat78
őstag
válasz
takacsbotond #2701 üzenetére
RL4B B1402512M
Igen,tudom,de nem is TP-m van itthon.hanem egy Enermax cluster UCCL14-esem.Vagy van NZXT gyári házventi szintén 14-esben(bár ezt azt hiszem nem eröltetném bele)
De igazából bármilyen tanácsot szívesen veszek az ügyben -
tomcat78
őstag
válasz
takacsbotond #2677 üzenetére
Este szétkapom sztem és csinálok
-
tomcat78
őstag
válasz
takacsbotond #2675 üzenetére
Megvolt,de a venti adatlapja nincs rajta.Mármint a ventin sem.Ami biztos,hogy szintén super flower néven van benne,ennyit sikerült kiderítenem(képekről),de nem tudok a méretén kívül semmit róla.Ja,de,kéken világít,ha ez irányadó lehet valakinek.
Van itthon egy Enermaxom,arra terveztem cserélni...de azért tartok tőle kicsit,hogy még közelítőleg sem bír olyan értékekkel.A tápot meg haza vágni nem akarom egy elbaltázott hűtéssel.
-
tomcat78
őstag
Sziasztok!
Tud valaki infót arról,hogy a super flower tápok gyári 14-es ventijét mire cserélhetem ki?A venti is super flower,de semmit nem találtam róla...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest