-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin0297
tag
Sziasztok Chieftec GPS-600A8 tápom van.
Amit tudni kell, 600W, 80%+ hatékonyság, R9 270X és egy i5 3330 megy alatta, játékra is van használva.
Mostanában a ventilátor nekiállt kerregni, szerintem csapágyas lett.
Megtaláltam a gyári adatokat a ventiről: YT D12SH-12"Mint a tápegységekről írt villámteszteknél mindig, úgy most is megnézzük a belsőt, ahogy szoktuk a ventilátorral kezdjük.
A Yate Loon márkájú légkeverő siklócsapágyas megoldás. 6,5-13,8 volt közötti feszültséggel működik, a maximális fordulatszáma 2200/perc. Ez meglehetősen magas érték, ehhez, és a siklócsapágyhoz mérten nem meglepő, hogy akár 40 dBA zajt is termelhet. Természetesen alacsonyabb fordulaton a zaj is kisebb, nálunk, legalábbis fülre nem igazán lépte át a 20 dBA-t. Lényeges adat még a légszállítás mértéke. A gyártó ezt is maximális fordulaton adja meg, és nem kevesebb, mint 88 köbláb percenként."Szóval ehhez megfelelő venti kéne nekem ajánlásba, valamint amikor ezelőtt szétszedtem a tápot, akkor ha jól emlékszem 2 pines csatlakozó megoldást találtam rajt. Forrasztásról pedig fogalmam sincs, erdész vagyok. nem elektronikai mester
Köszönöm segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest