- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hattila1979
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy régebbi (kb. 4 éves) Enermax Thriathlor 550W táp (nem moduláris), aminek most kezdett el "kerregni" a ventilátora.
Ami benne van eredetileg: Twister Bearing Enermax ED122512H-DD 0.3 A.
Sajnos nem nagyon cseréltem még így ventilátort, de ideiglenesen beletettem egy Coolink SWIF2 1201-et, ami egyenlőre csak az alaplapra van dugva, maximum fordulaton (1200 rpm).
Tudnátok ajánlani helyette 1-2 helyettesítő típust? Az ár igazából másodrendű, csak minőségi legyen és halk. Azért megköszönnék egy kicsit olcsóbb és egy drágább változatot is.
Ami még fontos, az eredeti csatlakozó egy kicsike 3 pines dugó, gondolom forrasztanom kell majd az új ventilátorra a vezetékeket a dugóval együtt. Ahogy olvastam, színre-szín, zsugorcső vagy szigetelő szalag szigetelésnek. Így helyes lehet? Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest