- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuci
csendes tag
Szép Estét!
Köszönöm, rendeztem a nézetet, így már látom a dolgot. Az arctic légszállítása elvileg csak 56, a gyári 70 cfm. Nem okoz melegedést?
A 3 pin ok, értem. Ki marad a sárga, piros a pirosnak, fekete a feketének.
Illetve a ventilátor alatt van egy kis terelő lap rácsavarozva, az vajon mennyit számít. Szerintem leszűkíti a keresztmetszetet, de lehet pont azért, és hogy ne közvetlen kifúllya? Vagy kivegyem?
Alszok rá.
Üdv MINDENKINEK -
-
Speedy007
őstag
Sikerült szét borítanom a tápegységet nem volt séta galopp szét szedni és nem is túl esztétikus mert a Corsair RM850e esetén oldalt van elhelyezve a csavarok a nagy embléma matrica alatt van két oldalon
És így csatlakozik.
Olyan szinten trágya a ventilátor benne hogy ha puszta kézzel megtekerem a lapátot érzem hogy kerreg, mormog
-
Thomas1
addikt
Szia!
Molex átalakítóval meg tudnám oldani, mert olyanom volt, vagy talán még van is valahol, de azt simán át is tudom kötni. Viszont nincs molex csati a szerkezeten....
Pusztán a hang miatt szerettem volna 5V-on járatni. Ez egy Via mini-itx gép, passzív hűtéssel is elmegy, viszont szeretném kicsit hűteni ebben a melegben, főleg a vinyók miatt. És a TV mögött van, szóval a 4000+ rpm nem annyira baráti...
Bios-ból sajnos csak PWM-et tudok vezérelni, úgyhogy másik venti lesz a megoldás.Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Atilla001
senior tag
olvastam, mondtátok,csak szeretném tudni más esetekre is. illetve én nem vagyok elájulv az arctic ventiktől. Jobban örülnék az eredetinek, de csak H-st találok aminek nem 1650 hanem 2200 a max fordulata. És amostani sem zörög hanem szerintem feleslegesen magas fordulaton forog, hiszen mint mondta lehülve bekapcsolás után 30 percig hangtalan. Esetleg nem lehet hogy poros a szenzor és feleslegesen bemelegszik, melegen marad és forgatja a ventit? van erre esély?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest