-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuci
csendes tag
Szép Estét!
Köszönöm, rendeztem a nézetet, így már látom a dolgot. Az arctic légszállítása elvileg csak 56, a gyári 70 cfm. Nem okoz melegedést?
A 3 pin ok, értem. Ki marad a sárga, piros a pirosnak, fekete a feketének.
Illetve a ventilátor alatt van egy kis terelő lap rácsavarozva, az vajon mennyit számít. Szerintem leszűkíti a keresztmetszetet, de lehet pont azért, és hogy ne közvetlen kifúllya? Vagy kivegyem?
Alszok rá.
Üdv MINDENKINEK -
petyuci
csendes tag
Hátha valaki olvassa...
Sziasztok:
Adott egy CoolerMaster RD-60-ACAB-M4 táp. A hűtőventije csapágyas, csere. (Zsírzás nem segített) Yate D12SM-12 12V 0.30A 2 pin van benne.
1650 rpm, 70.5 airflow
Szerintetek honnan tudom beszerezni, vagy kiváltani más típussal. Ha 4pines összehozható a 2 pinnel?
Köszi ha tudsz segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest