- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Pendrive probléma
- Milyen videókártyát?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #3390 üzenetére
Műtét sikerült, beteg él, a processzor ventit is cseréltem P8 PWM-re. Alapon hangosabb a mellette levő külső 5400-as HDD, mint maga a gép. Végül nem használtam az átalakítót, csak kicsit lefejtettem a ragasztóból, hogy elférjen.
-
PitLee
őstag
válasz
E.Kaufmann #3381 üzenetére
Ha ez a GIGABYTE P650B tápod van és hinni lehet a képeknek, ez 2 pólusú normál venti csati.
Szerintem erre simán rálehet nyomni a 3 pinest.Ez a 2 pólusú venti csati van rajta csak ép nekünk háttal .
A 3 polusú venti csati ami a P12-n is van az meg ilyen,
Annyi a különbség, hogy mind a csatlakozó, mind a 3 vezeték fekete csak a "ground" szélső vezeték van megjelölve festékkel egész hosszában.
Ha felülről a második képet nézed a "sárga" láb lesz a bal oldalon a levegőben és a "piros" és a "fekete" meg a tüskéken, szerintem nem kell faragnod semmit max azt a fehér rögzítő ragasztót kell leszedned bal szélről, ha neked lesz olyan és a 40cm hosszú vezetéket kell úgy rögzítened, hogy az sehogy se kerüljön a venti lapátok közé.
-
PitLee
őstag
válasz
E.Kaufmann #3379 üzenetére
Táp függő
valamelyiket lehet így is
https://youtu.be/AwwxSuIK1cE?t=207Annál a változatnál mikor csak a műanyag foglalatot húzzák le a táp venti csatijánál,
számít a pozíciója, hogy elfér-e a 3pines venti csati, nincs útba valamelyik alkatrész a táp nyákján, elvileg a pinek távolsága egyforma.CB-32D
Próbálj keresni a tápodról videót, képet ahol látszódik hol helyezkedik el és milyen tipusú a tápventi csatlakozója, onnantól már tudsz matekozni.
-
PitLee
őstag
válasz
E.Kaufmann #3377 üzenetére
Táp függő, valahol eleve forrasztva van a táp venti és van olyan is, hogy a táp nyákjára rákell dugni, de előtte azt a fehér műanyagot ami meggátolja a rossz csatlakozási irányt le lehet húznia foglalatról vagy kivágni az oldalát, hogy a venti 3 pines csatija elférjen, és van a klasszik elvág és összeforraszt is.
-
PitLee
őstag
válasz
E.Kaufmann #3374 üzenetére
Ár és érték arányban, most Arctic P12.
Jó a légszálírása és van jó légnyomása, hogy a bordák között is átpréselje a levegőt, és csendes is.
A 3 érből általában csak kettő kell a tápokba a (sárga) fordulatszám visszajelző nem kerül bekötésre.
Jó tulajdonsága még, hogy 2.8Voltnál már elindul, így nem kell félni, hogy a táp hűtés nélkül marad, mert megáll alacsony fesznél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest