-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
Én nem tudtam követni, hogy milyen Thermaltake ventit ajánlottak itt az utóbbi pár hozzászólásban.
Csak arra figyelmeztetlek, hogy a légszállítás a legfontosabb paraméter. az eredeti Yate Loon ventidnél ez
70,5 CFM volt. Átszámítva ez kereken 120 m3/h.
Nem mindegy, hogy milyen mértékegységben adják meg a légszállítási adatokat. A lényeg, hogy a választott ventilátor légszállítása legfeljebb 10%-kal lehet kisebb az eredeti légszállításánál.
-
Algol
senior tag
"Nekem csak az lenne a lényeg hogy halk legyen és strapabíró."
Ez lesz a te ventilátorod. Például itt is megvásárolhatod.
Légszállítás: 82,6 CFM !
Légnyomás: 1,273 mm-H2O
Zaj: 26,5 dBA !!!
Várható élettartam: 100.000 óra ! Csapágyazása: Fluid Dynamic Bearing.Ez 3 pines csatlakozóval van szerelve, a 3. pin a fordulatszám visszajelzésére szolgál. Természetesen csak két vezetékkel kell bekötni, valószínűleg forrasztani kell. Nem tudom, hogy az FSP Hexa tápokban forrasztva vagy csatlakozóval vannak-e a ventilátorok beszerelve.
Megjegyzés: ne feledd, hogy a ventilátor cseréje garancia vesztéssel jár! Ez talán nem olyan nagy kockázat egy FSP tápnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest