- ASUS notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
syberia #3243 üzenetére
Ok, köszi megint.
CPU ventit tegnap lecseréltem, még egy ilyet várok, addig lecserélem a táp ventijét. Szerintem így jelentősen halkabb lesz a gép. -
_stick_
őstag
válasz
syberia #3241 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés, mert tegnap belepillantottam a tápba, hogy megnézzem, hogy kell lecserélni. kiszúrtam, hogy egy 3pin->2pin átalakító még fog kelleni, viszont a gyári venti csatlakozója, egy sárgás gumi szerű anyaggal oda van ragasztva (?). Nem gond, ha azt lebontom és mikor csatlakoztatom az újat, nem lesz pótolva? -
FoLey-v
addikt
válasz
syberia #3024 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tippet/tanácsot hétvégén szétszedem és bekenem.
Esetleg még egy kérdés csak biztonság kedvéért veszek és itt visszább olvastam és láttam olcsóért ilyen ventit ez jó lehet benne?
Scythe Slip Stream SY1225SL12SH
12cm, 1900rpm, 37dBAA gyári ilyen.
Coolermaster A12025-25BB-2AN-P1 /120mm x 25mm / 12V 0.47A / 93cfm 2600rpm 47dbA -
Lidl
senior tag
válasz
syberia #1450 üzenetére
Köszi mind a kettőtöknek a választ.
Tehát ha 3 mmH2O az új venti légnyomása, akkor az megfelelő lehet. Persze, ha a levegőszállítása is elegendő. Annak a Yate Loon-nak 88 CFM, ha jól láttam.De először mindenképpen szétszedem és megpróbálom megkenni. Nem félek tőle, hogy ne sikerülne, szedtem már szét pár dolgot
És akkor zsírt fogok használni.Köszi a tippeket, lehet, hogy ma este meg is próbálom és majd jelzem, ha van eredmény.
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MotoGP & WSBK
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest