-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
syberia #1450 üzenetére
Köszi mind a kettőtöknek a választ.
Tehát ha 3 mmH2O az új venti légnyomása, akkor az megfelelő lehet. Persze, ha a levegőszállítása is elegendő. Annak a Yate Loon-nak 88 CFM, ha jól láttam.De először mindenképpen szétszedem és megpróbálom megkenni. Nem félek tőle, hogy ne sikerülne, szedtem már szét pár dolgot
És akkor zsírt fogok használni.Köszi a tippeket, lehet, hogy ma este meg is próbálom és majd jelzem, ha van eredmény.
Lidl
-
Lidl
senior tag
Sziasztok,
A közel 7 éves Chieftec tápomnak egy kicsit hangos a ventije magas fordulaton. Azt tervezem, hogy megnézem, lehet-e olajozni/kenni. Egy Yate Loon ventillátor van benne(D12SH-12), a leírások szerint, de még nem szedtem szét.
Viszont, ha nem lehet megkenni, vagy elrontok valamit, akkor cserélnem kéne.
Olvasgattam a korábbi hozászólásokat és ajánlatokat.A kérdésem az lenne, hogy mekkora légnyomás-t (air pressure) kellene tudni-a az új ventinek?
Van ami 1 mmH2O-t tud "csak?" és van ami 3-at, 4-et.
A korábbi magyarázatokból értem, hogy mit jelent, de a táp belül eléggé "szellős" bőven van hely a levegőáramlásnak. Akkor miért olyan fontos a légnyomás képessége a ventinek? Esetleg azért, mert többnyire 90 fokkal el kell fordulnia a légáramlatnak?Köszi, ha felhomályosítotok
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest