Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Philips LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon C.
aktív tag
Igen, van egy házventilátorom a hátsó oldalon: Arctic Cooling F12 Pro PWM. Pár napja került bele, a házhoz kapott CM ventilátort cseréltem le. Ezzel is nyertem egy kis zajcsökkenést. A processzorventilátor még a gyári, de mivel alig pár hónapos (illetve ellenőriztem is), azzal nincs gond. Ettől függetlenül cserélem majd azt is (valószínűleg AC lesz az is), de az egy következő projekt lesz. természetesen a BIOS-ban aktív a PWM beállítása is. A tápot kiszedtem a gépből és kifújtam légspay-vel, így elvileg ez sem lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Noctua ventik 6db
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged