- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjano2
csendes tag
válasz
sympatex #2639 üzenetére
Köszönet az ötletért sympatex-nek! Cserének én is beépítettem egy Arctic Cooling F12 PWM PST CO ventit, szintén egy FSP BlueStorm II 400-as tápba került.
Érdekes, elvileg ugyanaz a ventilátor, de az én ventimen más volt a kábelezés. A GND fekete, +12 piros(!) (nem a sárga), a pwm kék.Ez a három egy 4 pin-es, toldóval kombinált csatiba bekötve.
Úgy mint kraven54 fenti képén a jobboldali kiosztás.
A fordulatszám jel sárga, ez egy külön 3 pines csatin árválkodott magában. Az egy szál fordulatszám drótot megtoldottam egy normálisabb vastagságú kábellel, kivezettem a tápból és egy nem használt alaplapi 3 pin-es csatira kötöttem. Most ha akarom nézegethetem a tápventi fordulatszámát is.
(Olyan 700 körül megy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest