- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
válasz
Hercooles #23 üzenetére
Az ötlet jó, bár problémás lehet, mert a táp belsejét nem 90 fokkal elfordított légáramlásra tervezték (remélem érthetően írtam), ennek következtében nem biztos, hogy minden hülni fog, aminek hülnie kell. Én nem rizikóznék vele (bár ha értessz az elektronikához, és tudod, hogy minek kell hűtés és minek nem fontos, egy kis körültekintéssel eredménnyel járhatsz).
Másik probléma szintén a táp belső kialakításából ered; a 12.es ventit nem fogod tudni belülre felfogatni, mert nem fér be.
Így első nekifutásra ennyi gondos dolgot találtam.
MOD: és igen, mint előttem írták, nem éri meg (szerintem) ezzel baszakodni.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3db NZXT Aer P 140mm ventilátor
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 2 darab fehér ventilátor
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest