- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Lehet például lézeres hőmérővel, amit csak rá kell irányítani a mérni kívánt alkatrészre.
Vagy egyes multiméterek tartozéka szokott lenni a vezetékes, hőelemes szenzor. Mivel ez egy mm átmérőjű gömbben végződik, én az alumínium hűtőborda oldalába fúrtam egy kis lyukat, ami a tápegységen kívülről is hozzáférhető, abba dugtam bele a hőelemet, pasztázva. (Régebben kísérleteztem valamit ezzel kapcsolatban, hogy meddig lehet csökkenteni a fordulatot.)
Természetesen a szekunder oldali diódák hűtőbordájáról beszélek, nem a primer oldali kapcsolótranzisztorokról, vagy az aktív PFC FET-ről, ahol a borda hálózati feszültség alatt van, tehát azt laikusoknak ki kell hagyni az ilyen játékokból. De az nem is szokott annyira melegedni. Az is melegszik persze, csak kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gunz online
- Sorozatok
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi