- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpety
tag
Vettem egy Scythe Mini Kaze-t, ami pontosan beleillik méretben, bár a kábele sajnos nem ér el a ventillátor táp kábeléig. Valamint a táp tuti nem szabályozza a ventillátor fordulat számát, így lehet ezt is hallanám :/
Valamit szeretnék kitalálni, mert közel van az ágyamhoz a gép és ez a venti az egyedüli ami zavar.
-
talpas
aktív tag
Elfogadom, amit írsz, csakhogy nem önkenőkről van szó, mert gyárilag olajjal kezelt ventikhez-ről írtam. Ha a két említett típusba nem lehetett olaj, akkor velem varázslat történt, mert olajosak voltak. Ha találsz önkenő, száraz csúszócsapágyast ebben a szegmensben akkor linkeld. Önindítóknál a leheletnyi zsír kellett bronz, acél párnál, erre emlékszem. Önkenőnek nevezik mai napig. Tesla még mindig van, a filckorong alátét project, anno sokat segített, szinte örök életűre emelte a Predom ventiket, háztartási gépek tengelyeit. És érdekes még az önkenőknek is kell a segítség. Még a verhovinát sem lehetett egyszerű rézzel pótolni mikor perselyeztem
Szóval tényleg új ez a google, bár nekem is volt pár év fizikai tapasztalat és ez nekem mindennél többet ér. És ha vaki még mindig nem találja a zsírt, akkor kérdezzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest