- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Hali!
...mert a primer borda keményen megüthet!
Igen ezt már régebben megtapasztaltam, úgy hogy vigyáztam, hogy máshoz ne érjek.
Ha jól gondolom, akkor a ventinek a feszt a táp adta.
Igen, írtam is, hogy csak a sárga vezeték volt bekötve az alaplapba.
Ez eggyel több ok, hogy ne a Coolink ventivel használd a tápot! Hab a tortán, hogy még szét is volt szedve és még így is "melege" volt (kb. 50%-os leadott teljesítménynél).
Ha melege volt, akkor miért nem kapcsolt feljebb a venti?
Az eredeti YL ventije siklócsapágyas, így ha csak felhangosodott vagy hangosnak találod eleve, akkor esetleg szóba jöhetne a siklócsapágy újrakenése rendesen csapágyzsírral. Nagy valószínűséggel halkabb lesz.
Augusztusban vettem a tápot, szóval alapból hangosnak találtam. Konkrétan ez volt a leghangosabb eleme a gépemnek. Szóval szerintem feleslegesen kenegetném.
De ha csak egy próba volt, akkor ez ügyben nem mondtam semmit sem.
Nem csak próba volt, beszereltem a ventit.Tényleg érdekel, hogy a langyos-meleg miért rossz a tápnak, illetve akkor miért nem kapcsolta feljebb a ventit. Én úgy gondolom, hogy még van tartalék benne, ha teljes terhelésen csak 75-80%-on hajtotta a ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest