Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
karib
addikt
Télleg Codegent kértél és Acorpot kaptál?
Nos, elmondom miért van ez. Én is pont most láttam ilyet :) Az enyém egy Codegen vas volt Acorp táppal, Acorp dobozban (!). A gyártótól rendeléskor lehet valszeg specifikálni, hogy mit rendelsz, talán akár más táppal is, vagy akár csak üres vasként is vehető ház. Szóval itthon vannak Codegen tápos Codegen vasak, meg mások (Acorp). Dettó a Task házakkal. Úgy látom, hogy amit a Coomp-Ker/Mycom duó forgalmaz, azok Acorp táppal jönnek. JNC-kkel nemtom mi a helyzet, azt is ők nyomják többek között. Tisztelet a kivételnek, pl. a Feel V házban egy nagyon pöpec 400W-os Huntkey táp van, én egy ilyenből rekviráltam és szépen fut (főleg egy Papst ventivel megtámogatva :) ).
Amúgy jobb helyeken már 2 év gart adnak a tápokra. Coomp-Ker és Mycom az ő P4-es cuccaikra, illetve máshol az ''igazi'' Codegenekre is újabban. Nem mondom, hogy ezért kell verni az asztalt a kiskerben, de talán javul a low-end tápok minősége? Vagy csak a piaci verseny miatt forszírozzák a 2 évet, oszt javítják a hullottakat? Tuggyafene.
Aktív témák
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Cyberpunk 2077
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest