Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike111000
csendes tag
valaki tud adni egy servert a tanki online-hoz? aki megunta megadja vagy már nem játszik rajta
-
haxy27
aktív tag
Mért is?
ha már regisztráltak akkor már nem működik a link.
ugyanis ezzel a linkel kell reggelni így tudják hogy én hívtam meg.Úgy hogy megkérnék tisztelettel mindenkit hogy aki innen értesül azaz tölem az legyen szíves ezen a linken keresztül reggelni.
http://tankionline.com#friend=54760f2ef
ha ezen reggelsz akkor én kapok a rangod után kristályokat és te is meg hívhatsz embereket azok után te kapod a kristályokat.
Na persze ez nem olyan sok kristály nem nagyon kell eböl fejleszteni de akkor is látom hogy kik azok akiket én szerveztem be. Sajna a játék nem nagyon ismert még de remélem egyre többen leszünk. -
haxy27
aktív tag
Van egy orosz játék a tankionline játék ez egy tankos játék.
Nem kell telepitened semit ez egy böngészős játék. Tankot irányitasz több térkép és szerver van nincs ki kötve hogy mejik szeron jácol. O igen adobe flash player az kell a játékhoz adobe.hu oldalon frissitheted.Itt kristályokat kell gyüjteni amit a csaták során szedhetsz össze és a csaták végén kerül kiosztásra a bent lévő kristály. Jó az első 5 közt lenni vagy akár az első lenni akkor kapsz sok kristályt. Ezekböl veheted és fejlesztheted a tankodat. Feljesztések és páják ranghoz van kötve. Rangodat a másik kilövése után kapod, pontok alapján kapod.
a játék innen el érhető. http://tankionline.com/en/
Rakok fel képeket is a mai nap fojamán.[ Módosította: Viktor77 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest