- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Intelligencs #124 üzenetére
Pont az AVF-et nem kellene lehúznod, ugyanis nem mind1, hogy milyen szakon, és főleg nem mind1, hogy milyen szakirányon végezte el azt a kedves ismerősöd. vagy netán úgy gondolod, hogy manapság a külkeren senki nem puskázik? vagy úgy gondolod, hogy az államvizsgán is puskázni lehet az ÁVF-en, vagy miről beszélsz??
egyébként elárulom, hogy a fejvadász cégek által felállított lista nyilvános.és mondok még egy meglepő dolgot. az ÁVF előtt csak a BGF áll összesítésben a főiskolák között. Sőt, mondok még valamit. a szakmai képzés színvonala összességében magasabb pontszámot kapott, mint a BGF-nél, tudod miért? Mert az ÁVF megtehette, amit az állami főiskolák nem. Összeválogatta a legjobb okatatókat a BCE-ről, BME-ről, BGF-ről.
Még valami. Én 2002-ben felvételiztem, és most államvizsgáztam. Anno ugye 120 pontos volt a rendszer. az ÁVF-en az államis ponthatár 121 volt, míg a BGF-en külkeren (oda akartam menni, de végül az ÁVF-et jelöltem 1. helyre) jóval kevesebb. pont lecsúsztam 1 ponttal az állami helyről, míg a BGF-re felvettek volna kerre. ennyit a színvonal különbségről.
Ezt csak azért írtam le, hogy ne általánosíts egy iskoláról egy ismerősöd alapján, mert nagyon nem vagy tisztában azzal, hogy mi van az ÁVF-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest