Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsoltee10

addikt

válasz Intelligencs #124 üzenetére

Pont az AVF-et nem kellene lehúznod, ugyanis nem mind1, hogy milyen szakon, és főleg nem mind1, hogy milyen szakirányon végezte el azt a kedves ismerősöd. vagy netán úgy gondolod, hogy manapság a külkeren senki nem puskázik? vagy úgy gondolod, hogy az államvizsgán is puskázni lehet az ÁVF-en, vagy miről beszélsz??

egyébként elárulom, hogy a fejvadász cégek által felállított lista nyilvános. ;) és mondok még egy meglepő dolgot. az ÁVF előtt csak a BGF áll összesítésben a főiskolák között. Sőt, mondok még valamit. a szakmai képzés színvonala összességében magasabb pontszámot kapott, mint a BGF-nél, tudod miért? Mert az ÁVF megtehette, amit az állami főiskolák nem. Összeválogatta a legjobb okatatókat a BCE-ről, BME-ről, BGF-ről. ;)
    Még valami. Én 2002-ben felvételiztem, és most államvizsgáztam. Anno ugye 120 pontos volt a rendszer. az ÁVF-en az államis ponthatár 121 volt, míg a BGF-en külkeren (oda akartam menni, de végül az ÁVF-et jelöltem 1. helyre) jóval kevesebb. pont lecsúsztam 1 ponttal az állami helyről, míg a BGF-re felvettek volna kerre. ennyit a színvonal különbségről.

Ezt csak azért írtam le, hogy ne általánosíts egy iskoláról egy ismerősöd alapján, mert nagyon nem vagy tisztában azzal, hogy mi van az ÁVF-en.

Új hozzászólás Aktív témák