Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Nem tom menni idős vagy, de anyukád nem kereshet nettó 100-at, azért ennyire nem keresnek keveset a tanárok. Meg lesz az nettó 130 is.
Nekem átlag 100 a fizum két szakkal és 4 év tanítási gyakorlattal. (Izé, aszem H2-ben vagyok. A mama nem lehet ebben, három évente lép kb 3000Ft-ot... Az osztályfőnöki pótlék bruttó 5000-5500, az nettó kb stimmel is. Amúgy mindennel egyetértek. Szegény apukád, biztos ki van akadva, h mennyit költ a mama dolgozatok nyomtatásra!
''cserébe ha vkinek a szülei meghalnak, megszervezi a temetést'' - Ez de üt!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hát... Úgy látszik, változnak az idők... Mindkét lány felháborodottan kapkodta a levegőt, amikor ezt a hírt közöltem velük, ugyanis az ő idejükben - nem is oly régen, 4 éve végeztek - ilyen még nem volt...
Jó, mindegy, ezt az egészet én nem rovom fel a most oda járók bűneként, miért ne éljenek ezzel a lehetőséggel, ha egyszer igénybe vehetik? -
-
rebel56
tag
Hirtelen ezt találtam: [link]
Egyébként valahogy tényleg kellene szankcionálni az anyagi dolgokat - de szvsz nem tandíjjal. Hozzánk pl. könnyű bekerülni, de hatalmas a lemorzsolódás. Gyakorlatilag olyan arcokra fizet az állam nem tudom hány százezret félévente, hátom - vagy ha taktikus az illető akkor - 4 féléven át, akiknek soha az életben nem lenne esélye elvégezni a főiskolát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem átlag 100 a fizum két szakkal és 4 év tanítási gyakorlattal. (Izé, aszem H2-ben vagyok. A mama nem lehet ebben, három évente lép kb 3000Ft-ot... Az osztályfőnöki pótlék bruttó 5000-5500, az nettó kb stimmel is. Amúgy mindennel egyetértek. Szegény apukád, biztos ki van akadva, h mennyit költ a mama dolgozatok nyomtatásra!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)