Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
''persze természetesen ebben a topikban itt pont mindenki ha utólagosan fizethetne, még szép hogy befizetné.....''
lehet,h akkor megpróbálnék kibújni alóla,de másik esetben szinte esély se lenne,h befejezzem a sulit.
Könnyű verni az embernek a mellét,h az én adómból,DE az ő adója nem oda megy ahová azt elképzeli->ezért van az 1%,h örüljön az illető.Az én szüleim,akik valszeg már több adót fizettek be,mint ezen a topikon bárki huszonxév munka alatt,ő miért ne mondhatná,h vazze én befizetem akkor hadd tanuljon már az én gyerekem ingyé?
(Ez nem kimondottan neked szól,csak beleraktam) -
Ezt a témát már végigzongoráztuk. Ha az utólagfizetős tandíj alól kibújik azt megfelelő szabályozások mellett egy módon teheti, illegálisan dolgozik. Ha a magyar diplomások nagy része illegálisan dolgozat az országban 4-5 év múlva akkor az ne az én kritikám legyen hanem az országé.
A szigorú adótörvények magyarországon is bevezethetők, ha erre nem jönnek rá néhány éven belül akkor az országnak régen rossz működő felsőoktatással vagy anélkül.
Egyébként ha mint diplomás felvesz téged mondjuk az Ericsson vagy a Flextronics vagy orvosként dolgozol egy kórházban hogy adod elő magad?
Bocs de nekem a tandíjamat törlesztenem kell a bruttó fizum alapján, megoldható hogy nem jelentetek be?
A másik pedig hogy az államnak fel kell nőnie a feladathoz, a minimálbérre bejelnetett munkavállalókat is előbb utóbb hátrány kell hogy érje ha meg akarják fogni az adóbevételeket. (más kategóriájú egészségügyi ellátás, nyugdíj stb.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Parfüm topik
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi