- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Javaslom ezt a topikot a folytatáshoz: [link]. A többszálú problémamegoldás, és a téma szétaprózódásának elkerülése érdekében kérem, hogy itt folytassátok a beszélgetést. Ezt a topikot zárom.
p -
deedee
őstag
úgy néz ki müxik a dolog....Mégegyszer thx ....
-
deedee
őstag
thx mindenkinek,próbálkozok...
-
deedee
őstag
a 60 hz után már csak a 43hz van.az már nem túl alacsony?nem fogja szétkúrni a szemem????
-
deedee
őstag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
65-ön van és siemens nixdorf moncsi,digitális.minnnyá kipróbálom,leveszem mondjuk 60-ra.ennyi csökkentés általában elég szokott lenni?
-
Vangelis
félisten
válasz
Pizzafutar
üzenetére
De azt írta eddig jó volt..vagy arra gondoltam.....azé nem adtam azt az ötletet.
De nézze meg...persze -
deedee
őstag
most az előbb bekapcsoltam a gépet.vagyis csak próbáltam.../harmadszorra sikerült.../
elkezdett indulni a gép,az xp töltődött ,futott a kis csik a keretben ott alul....
Aztán a bootolás végén halkan kattant a monitor/úgy ahogy akkor kattanik,amikor mondjuk felbontást változtatsz..../és fekete lett......Ezt játszotta el kétszer,mindíg reseteltem,de akkor sem lett változás.kikapcsolás is csak harmadszorra segített.mi lehet a gubanc?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- OTP Bank topic
- Mozilla Firefox
- Mercedes topic
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest