- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
A csövek azért ilyenek, mert a csonkok 1/8-ad collos menettel rendelkeznek és ez a legnagyobb átmérő még amit ez a sorozat (1/8'') elbír. Ha nagyobb csövet akarnék, akkor nagyobb menet kell, és így beljebb kellene hozni a blokk szélétől a be- és kiömlőket. Ennek a csatlakozásnak az a legjobb oldala, hogy villámgyorsan szerelhető és bontható, és nem ereszt 8 bar nyomásig garantáltan.
A blokkok nagyon jó hatásfokúak, több mint fél órán át, míg át nem melegszik a hőleadó rúd, 30-34 fok között tartja a procit. Csak az a nehéz, hogy némán leadni a hőt kis dT mellett. Kicsit többet vártam ettől a méteres rúdtól.
[Szerkesztve] -
Mint írtam az oldalon, a hőleadóval nem vagyok elégedett, mert venti nélkül elérte 1 óra alatt a 47 fokot a CPU (2200+ Thorton 2100MHz-en, alapfeszen)
DE lehet, hogy csak én vagyok maximalista. De mint láthatjátok, igyekeztem azért igényesen megvalósítani a terveimet. Van még egy két két, majd fel fogom tenni a jövő héten, mert addig nem jutok haza a gépemhez, ahol a többi kép van. -
L3zl13
nagyúr
Az a különbség, hogy az ioncserélt víz előállítása olcsóbb, de ennél a cél csak a vízkövesedés elkerülése, és ezért a karbonát és hidrokarbonát ionokat lecserélik kloridokra meg ilyesmi. (Azaz kicsapódásra hajlamos mészkő és társai helyett konyhasó oldatot kapunk.)
Szóval vegyileg nem lesz tiszta (ezért az áramot is vezeti), de hűtő rendszerekbe ideális.
Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest