Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Mivel a bankba nem látom értelmét fektetni, ezért inkább több társast veszek.
Segítsééég: tegnap végig gondoltam, hogy nagyjából mi a kedvenc mechanikánk asszonnyal, és leszűkítettem az engine building és pakli építésre. (MT, Korokon át pl.), egy-két munkáslehelyezőst is szeretünk, de Ő pl. kifejezetten utálja a sok megkötést, és feszültséget, pl. Agricola, meg némileg a Tzolkinba is van.Szóóóóval eddig nem értettem, hogy lehet pakliépítéssel és kizárólag kártyákkal "társasozni", nálam ez inkább kártyajáték sem mint BOARDgame, de rá kellett jönnöm, hogy a MT közbe is túlképp ezt csináljuk kiegészítve egy központi táblával..
Kérdés: mit ajánlotok, ami a legjobb vagy a legjobbak között van a kategóriában? Szemezgetek a Dominion-nal, de ahogy látom magyarul lehetetlen beszerezni, és angolul sem sokkal könnyebb.
Klank! van magyarul, de nem tudom ez mennyire valós deckbuilding a fentihez hasonlítva?
Mit tudnátok ajánlani még? Race for The Galaxy a sok ikon miatt nem igazán tetszik, így azt passzolnám mielőtt valaki azt írjaJa és még egy kérdés, engine buildingbe is szívesen fogadok egy két tippet.
Lorenzo Il Magnifico munkáslehelyezés, vagy inkább engine building?Köszi előre is!
Z
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest