Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bullitz

aktív tag

Mivel a bankba nem látom értelmét fektetni, ezért inkább több társast veszek.
    Segítsééég: tegnap végig gondoltam, hogy nagyjából mi a kedvenc mechanikánk asszonnyal, és leszűkítettem az engine building és pakli építésre. (MT, Korokon át pl.), egy-két munkáslehelyezőst is szeretünk, de Ő pl. kifejezetten utálja a sok megkötést, és feszültséget, pl. Agricola, meg némileg a Tzolkinba is van.

Szóóóóval eddig nem értettem, hogy lehet pakliépítéssel és kizárólag kártyákkal "társasozni", nálam ez inkább kártyajáték sem mint BOARDgame, de rá kellett jönnöm, hogy a MT közbe is túlképp ezt csináljuk kiegészítve egy központi táblával..

Kérdés: mit ajánlotok, ami a legjobb vagy a legjobbak között van a kategóriában? Szemezgetek a Dominion-nal, de ahogy látom magyarul lehetetlen beszerezni, és angolul sem sokkal könnyebb.
    Klank! van magyarul, de nem tudom ez mennyire valós deckbuilding a fentihez hasonlítva?
    Mit tudnátok ajánlani még? Race for The Galaxy a sok ikon miatt nem igazán tetszik, így azt passzolnám mielőtt valaki azt írja :)

Ja és még egy kérdés, engine buildingbe is szívesen fogadok egy két tippet.
    Lorenzo Il Magnifico munkáslehelyezés, vagy inkább engine building?

Köszi előre is!
    Z

Új hozzászólás Aktív témák