- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ktibi77 #94245 üzenetére
A kártyát ne akard kivenni a STB-ból, mert össze vannak rendelve, nem fog működni a STB nélkül a kártya, ha berakod a TV-be.
Próbáltad, hogy másik merevlemezt teszel be? Lehet, hogy magával azzal a ténnyel van baja a STB-nak, hogy SSD-t raksz alá és nem HDD-t.
(Ha bejelented merevlemez hibára a felvevős STB-ot, akkor cserélik.)
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
blg
senior tag
válasz tibi970307 #94247 üzenetére
szerintem ez itt off, de az ARC funkciót akkor lehet használni, amikor a TV-n keletkezik a hang, pl. amikor a TV tunerjét használod, vagy a beépített médialejátszójával játszol le.
Ha STB-d van, akkor azt kell HDMI kábellel rákötni az erősítőre, és így kapod meg a hangot az erősítőből.
-
MODERÁTOR
válasz r3dsnake #94242 üzenetére
Bár én nem vagyok Telekom előfizető, de úgy tudom a DVB-C adásokat mostanában kapcsolják le folyamatosan, legalábbis valami ilyenről volt szó. Ha ez igaz, akkor csak véletlen egybeesés, semmi köze a korábbi hibához.
De ebben majd valaki jártasabb megerősít, vagy megcáfol.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Intruder2k5 #94255 üzenetére
Alap IPTV csomag csatornái maradnak DVB-C-n is. Szóval valamennyi csatornát kellene, hogy lásson.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tobias88888 #94246 üzenetére
"2 éves hűséggel amiért 4675 Ft-ot fizetek havonta. Rámentem a dijcsomag váltásra, ott ugyan ez már 6900ft / hó ha most kötném"
Erre reagáltam. Amúgy az oldal eddig sem tudta jól az árakat, sűrűn írt hülyeséget. Hívd fel őket.
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #94241 üzenetére
Erre az egész társasházas szálra egy kérdés: azzal esetleg nem lehet kicselezni a folyamatot, hogy az ember üzleti előfizetést fizet elő, és a házban a már meglévő infrastruktúra mellé a telekom felrakja az optikához szükséges dolgait csak az üzleti előfizetéshez? Vagy ez nem így működik és üzletin sem lehet kérni, hogy olyan sebességet/technológiát adjanak ami lakosságin perpill nem adnak, végtelen pénzbe kerül, valami?
A társasházig nálunk is eljón az optika, az oldalon is választható, de azt mondták a boltban, hogy mégsem, nincs még valami kiépítve a házban, vagy ilyesmi. Szabadulnék már a DSLtől de nagyon. -
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #96066816 #94261 üzenetére
Üzletit ugyanúgy be kell engednie a háznak, ha nem járul hozzá, akkor bukó.
Azt nem is tudom, hogy, ha te egy ilyen helyen alapból üzleti tevékenységet akarsz folytatni még talán ahhoz is kell a lakóközösség hozzájárulása.
-
kopa1
aktív tag
CloneZilla-val másold át. Ez egy Live Linux alatt fut, képes bitszinten átrakni a rejtett partíciókat/kódolt felvételt és tartalmukat is. Ja és kisebb céleszközre is működik. (Persze ha a másolni kívánt adat mennyisége nagyobb akkor nem, érdemes ilyenkor pár felvételt törölni)
"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."
-
rsanyi20
tag
Sziasztok. Ma hoszabbítottam hűséget az otthoni szolgáltatásra, és azzal együtt rendeltem vele kamatmentes részlegre egy telefont is. Most hívtak hogy egyeztessünk, megkapom a telefon készüléket + az interneten emeltettem 30-ról 100mbps-re. Két kérdésem lenne: (hogy bár mondták hogy 10-től 30napig tarthat a készülék kiszállítása) gyakorlatban mennyi idő míg kiszállítják a rendelt dolgokat? GLS-el szállítanak úgytudom, de azért a 10-től 30nap kicsit erős lenne...
A másik, hogy a 100mbps mikortól élhet? Az ügyintéző gyorsan lezárta az egészet, kb kérdezni se tudtam tőle..Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rsanyi20 #94268 üzenetére
Milyen technológián szolgáltatnak? Lehet szükséges eszközcsere is. 30 napjuk van erre is és a készülék kiszállítására is. Ezen belül pedig hektikus, hogy mikor történik meg valóban mind a kiszállítás, mind az eszközcsere (ha szükséges).
Ha a nethez nem kell eszköz csere, akkor már a kapcsolatfelvétel után működhet is a gyorsabb net.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis belsős infót.
Hogy áll a Telekom Xbox One X készlettel? Mert szeretnék rendelni tőkük egyet. Anno Xbox360-at rendeltem, akkor belefutottam egy készlethiányba, 45 napot vártam rá.
Csak azért kérdezem, mert ha hasonló gondok vannak inkább megveszem máshol.
Előre is köszönöm!
-
trichie16
csendes tag
I don't even anymore..
Télen könyörögtünk hogy csináljanak valamit a nettel, mert komoly 2.7 megás volt, mondták is hogy persze lehet, kaptunk egy HGW-t és jó is volt, beállt kb 8.6 megára a dolog. Aztán kb. 2 hónapja ez a dolog már csak 6.5-re csökkent ami még ugy ehh, elmegy. De ma már csak 4.5.. Mi a tököm feature ez? A HGW elérhetőnek még mindig 10 megát ir egyébként, de csak 4.5öt kapok. Fantasztikus komolyan mondom, kár hogy a csekk összegét nem tudom megfelezni, úgy lenne fair a dolog. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Oposzumtoszó #94270 üzenetére
Szerintem ilyen belsős készletinfót nem fognak adni, lehet nincs is erre olyan aki tudna...
Hívd fel őket, hátha az ügyfélszolgálatos tud mondani valamit, de nem hiszem.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Soulfly842 #94275 üzenetére
Ezért mondtam az ügyfélszolgálatot. Gyanítom nyilvános fórumra aktuális készletinfót kiírni lehet, hogy nem éppen szabályos.Szerk:
Szerkesztésedre visszavonom és ez vicces.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
válasz Intruder2k5 #94277 üzenetére
Ezért kellene egy olyan rendszer, ami már a rendelés pillanatában lefoglalja a készletről a darabot, hogy ne egy hónap múlva értesítsék az ügyfelet, hogy nincs készleten a rendelt áru.
-
Soulfly842
addikt
válasz Intruder2k5 #94277 üzenetére
Virtuális foglalás kerül mindenre, ha indul bármilyen folyamat, amiben az eszköz benne van. Sikeres foglalás nélkül nem is megy végig semmi. Ergo, ott a szabad mennyiség jelenik meg minden létező esetben
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #94279 üzenetére
Akkor hogyan futhatott előzőleg is készlethiányba a rendelése? Illetve ha jól rémlik mások is írtak már olyat, hogy rendeltek ezt-azt, és végül nem tudták teljesíteni, vagy csak nagyon hosszú várakozási idővel.
-
senior tag
Az a probléma, hogy mikor telefont vettem, megnéztem a kédzletinfót. Azt írta, hogy egész Budapedten nincs. Az első T-pontban volt.
Erre alapozva nem nézem a készletinfót, mert nem hiteles.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Oposzumtoszó #94281 üzenetére
Az le lett írva többször, hogy a webshop nem a bolti készletet mutatja, hanem az online foglalható készletet.
Van egy minimálisan tartandó készlet, ha az alá csökken, akkor online nem foglalható azonnali átvételre, mivel a nem online felületről érkező bolti vevőket is ki kell szolgálni.[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz DJ. Ru$y #94269 üzenetére
Optika, és maradt is minden, sőt most mértem, 96mbps-ot, Ezzel a részével meg is vagyok elégedve, remélem a telefont is hamar kiküldik, de azért arról tájékoztathatott volna az ügyintéző hogy hív a GLS adategyeztetés miatt, vagy majd csak egyszer kapok egy sms-t hogy jönne a csomag, vagy valami.. mimdegy, majd lesz valahogy
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ktibi77
újonc
Végül sikerült megoldani, leírom, hátha valakinek jól jön:
1. Az eredeti 500 gigás diskről klónoztam mindent sector-by-sector egy másik meglévő (nagyobb) vinyómra, hogy az eredetit ne kelljen nyüstölni, nehogy valami elíródjon benne, és akkor végképp brick legyen. A klónozást EaseUS-szal csináltam Windows alól.
2. A klónozás után beraktam a box-ba, felismerte és működött. Igaz, hogy a box már nem tudta formázni, arra ugyanúgy hibát írt, de működött a felvétel és minden pvr funkció, a formázás nem érdekes.
3. Ezen a nagyobb vinyón lecsökkentettem a partíció méretét, hogy az SSD-re ráférjen majd. Ezt linux alól gparted-dal csináltam. Fontos: align: cylinder. Rápróbáltam, továbbra is működött.
4. Jött az utolsó lépés, a megfelelő méretű partíciót átvarázsolni SSD-re. Ezt megint próbáltam sector by sector, EaseUS-szal, AOMEI-vel is, de nem ette meg a box, viszont a gparted-dal történő átmásolás után működött a boxban.Kaptam tippnek clonezilla-t: ezt is próbáltam, viszont az már az eredeti klónozásánál szétszállt valami hibával.
-
Soulfly842
addikt
válasz Intruder2k5 #94280 üzenetére
Úgy, hogy valaki csak felvett rá egy kérelmet, hogy majd ha lesz valamikor akkor rögzíti (vagy csak online lett leadva az igénybejelentés)... De itt ilyenről szó sincs, konkrét mennyiséget mondtam, ha leadja az igényt, akkor egyből be is tudják foglalni a mennyiséget, eltudják indítani a megrendelést (fontos, hogy ne online, hanem ügyintézővel otthoninál - akkor történik azonnali foglalás!).
Ha felhívja őket, akkor konkrét mennyiséget látnak, kérjen megerősítést, hogy sikerült-e akkor neki lefoglalni, s akkor pár napon belül várhatja-e... Megmondják, tényszerűen ilyen esetben.
(#94281) Oposzumtoszó
Ezt, ha otthonihoz rendeled, akkor nem a helyszínen fogják odaadni az 100%... 150 Ezer feletti eszközt (otthoni árlista szerint sajnos pont felette van) saját jogkörben a helyszínen nem tudják kiadni, hanem előtti még megnézi a feltételeket egy prevenciós osztály, hogy minden rendben van-e és utána szállítják ki GLS-vel (az otthoni szolgáltatásokra vásárolt eszközöket üzlet mennyiségéből se lehet foglalni - csak központi árukészeltből).
[ Szerkesztve ]
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
Ti kaptatok már ebben a hónapban otthoni szolgáltatásról számlát?
Általában minden hónap 10. napja körül szokott jönni, a mobillal együtt. A mobil megérkezett, de otthonit még nem kaptam, és a honlapjuk sem jelez otthoni számlát.
Okozhatja az, hogy május 17-én otthoni telefonnál beállíttattam a szám küldését, illetve TV-nél a 2HD+1SD-t?
Előre is köszönöm. -
nuke7
veterán
Sziasztok,
D-Link DCM-704 esetén esetleg tudjátok, hogy hogy lehet a DNS szervert átállítani..?
A beállításoknál nincs DNS beírására lehetőség csak kiírja, hogy mit használ...https://youtube.com/user/nuke7
-
senior tag
válasz Soulfly842 #94286 üzenetére
Furcsa ez az Xbox rendelés a Telekomnál. Nem az öt évvel ezelőtti, problémás, szintén xbox rendelésre alapozok.
Idén rendeltünk két telefont, tavaly decemberben egy PS4 konzolt. Mind a hármat 3 napon belül kihozták!
Ismerősöm egy hete rendelt egy Xboxot és sehol nem tart az ügy. A Telekom és a GLS között lebeg valahol, viszont senki nem tud semmit. A szolgáltató a futárcégre hárít, a futárcég meg vissza. Amikor azt mondta az ügyintézőnek, hogy mondja meg ha valami probléma van, próbálják meg megoldani, vagy megveszi máshol, a valálasz a következő volt: Minden rendben a rendeléssel, szépen halad az ügy.Érthetetlen. Egy kollégám tévét rendelt egy hete, három nap múlva nála volt.
-
addikt
válasz Oposzumtoszó #94290 üzenetére
Tavaly az One X bevezetésekor az első rendelésem is hasonlóképp alakult, illetve akadozott. A következő ügyintézői egyeztetés alkalmával megbeszéltük, hogy akkor ezt lefújjuk, majd 1-2 nap múlva adjam le inkább újra a megrendelést, amit 1 héten belül gond nélkül lezavartak.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
TV GO minőségéről kinek, milyen tapasztalatai vannak? Az érdekelne elsősorban, hogy lehet-e akadásmentesen nézni mondjuk egy BL-döntőt? (Amikor azért gondolom, sokan leterhelik az oldalt/szolgáltatást.) Illetve milyen sávszélesség kell hozzá?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
RoSSo3
senior tag
Fejlemények függetlenítés ügyben: 2 hét letelte után tegnap írtam a Telekomnak, hogy mi a helyzet. Szerintem nagyon sok embernek lehet ilyen Huawei E3372-es stickje, mégis ilyen sokat kell várni függetlenítésre. Azt válaszolták, hogy folyamatban van - ma délelőtt pedig meg is érkezett a kód. Hogy a levelem és az időpont között van-e összefüggés, azt nem tudom, de lényeg, hogy megvan, és sikerült függetleníteni a kütyüt.
-
RoSSo3
senior tag
válasz DJ. Ru$y #94298 üzenetére
Bocs, keverem a két topikot, és nekem ez továbbra sem mobilhoz tartozó téma. Hiába SIM kártya, de nem hanghívásos MOBILinternetről beszélünk, hanem sticken és routeren keresztül megosztott internetről. Mindegy, csak segíteni akartam annak, aki hasonló cipőben jár.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz RoSSo3 #94299 üzenetére
Nem szeretném ezt oldalakon keresztül taglalni, de mivel mobilinternet így kutya köze nincs az otthoni szolgáltatásokhoz, mivel így van itt szétválasztva, így ez nem ebbe a topic-ba, mindez attól függetlenül, hogy te mit gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest