-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
válasz
#65388800 #69648 üzenetére
Ez is egy szempont igazából és full jogos, de ott meg tök jó ahol nincs rálátás a műholdra. Iptv-t tolnak minden területre olcsóbb mint a Sat, mármint ha a fenntartását nézzük. Nem mondom hogy jó szolgáltatás de ez van ... Dvb-c képét szebnek találom pl valahogy több élet van benne. Nem olyan semmilyen, de pl Déli országrészből full ellentétes véleményeket halottam.
-
törölt tag
Jó de pl rézen nézel adót HD-ben aztán vége netednek. Pedig ahogy látom folyamatosan bővül az IPTV -re való előfizetés. Sajnos a Telekom meg erőlteti olyan helyen is ahol réz van. Nálunk is pl. Most volt hűségidő hosszabbítás és azzal nyaggattak hogy legyen IPTV-nk SAT helyett. Úgy hogy nálunk az elérhető legnagyobb sebesség 18 Mbps. 3 TV van mindegyik FullHD-s nem hiszem hogy ha 3 helyen néznek egyszerre HD adót a net is 18-cal fog jönni.
-
törölt tag
-
wmati
addikt
-
flash-
veterán
ezen a boxon amit adott a telekom van egy usb csatlakozó..
miacsudát tudok én vele kezdeni? pendrive-ot rádugtam de nem látja sehol -
Gercsi
tag
válasz
liszi70 #69636 üzenetére
Szia!
Ha a tévéden a hangszóró beállításoknál találsz olyan funkciót, hogy automatikus hangerő, akkor azt állítsd "normál"-ra ettől kicsit hangosabb lesz a tv. SW frissítés nem valószínű, hogy lesz, mert 1412-n mikor megkérdeztem akkor azt mondták, hogy sok volt a panasz a hangos reklámok miatt és ezt így oldották meg.
-
Sziasztok! IPTV-m van, és amióta kicserélték cisco-ra a régit (301?), azóta sokkal halkabb a hang. Ez a boxtól függ, vagy a szofttól? Mitől lehet ez? Köszönöm!
-
bul07
nagyúr
Nálatok bejön a www.telekom.hu?
Nálam semmi vagy 20perce
-
flash-
veterán
üdv emberek
na hozzám is eljutott végre az optikai internet.
pontosabban 50megabites internet, iptv.Huawei hg8245H eszközt kaptam.
Jól látom hogy nem cserélhető az antennája?
van egy asus rt-n12 d1 routerem, ami szinte vadiúj.
be lehet e fogni valahogy ezt a routert hogy szórja az internetet ezáltal erősebb legyen a jel, és mégis működjön továbbra is az iptv, net, minden.
ha igen mit hogy mire állítsak?
köszönöm előre is -
btz
addikt
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #69592 üzenetére
na aktiválták
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #69623 üzenetére
Sikerült
-
kigyi_23
addikt
válasz
n0tr3adY81 #69621 üzenetére
Én telekom DNS-en vagyok most és nem problémás nálunk.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Üdv!
Reggek 8 óta produkál a T-home kapcsolat 26-40% közötti packet losst. IPTV megy, de netezni szinte lehetetlen. Megint a dns szervereikkel van a gond, túlterhelt a vonal, vagy ez már a 1412 kategória?
-
spici
tag
Hátő a Telekom nem hiszem hogy koaxot épített ki ha az optikát hirdetik mindenhol
-
Barni22
tag
Sziasztok!kis városunkba is megérkezik az új net június 1.től,most voltak itt előszeződést kötni.kérdeztem milyen net lesz,azt mondta hogy a fő szál optika,viszont a házba már coaxon jön be.kicsit utána néztem ez lenne a HFC ? valakinek tapasztalatok róla?FTTH-tól mennyire marad le?mindenképp váltok a mostani hiper ADSL-ről csak érdekelne!Köszi
-
kircsike
tag
válasz
enginev3.0 #69616 üzenetére
Próba cseresznye.
Ha nem épül fel a kapcsolat, akkor biztosan van itt egy ügyesebb kolléga aki tud neked segíteni. -
kircsike
tag
válasz
adika4444 #69613 üzenetére
Elvileg kellene szerintem is.
De kérdés hogy mióta van optikája, mert nekem amikor bekötötték mondtam semmit ne piszkáljanak mert a routerem építi fel a kapcsolatot.
Ennek ellenére ott okoskodtak hogy most lecserélték a jelszavamat és beállították az ONT-be is meg ilyenek. Mondom: -Ember! Minek? Nem voltam világos??? LAN1 és modemként kérem, nincs IPTV csak telefon.
Nehezen őrölnek ott a malmok, hidd el.
Generáltak új jelszót is a bejelenkezési azonosítómhoz, mondták hogy csak ezzel működik. Ahhoz képest online volt. Utána felhívtam az ügyfélszolgálatot és visszadiktáltam a régi jelszavamat hogy állítsák vissza arra. Ez meg is történt.
Nem igazán értem én őket. De egy a lényeg, hogy műxik.
Kértem hogy akkor ezt a "hívószám küldésének állandó tiltását" kapcsolják ki, mert édesanyám megöl, ha nem veszik fel neki a telefont ezért. Ők még rézpáron látták a telefont és nem tudják beállítani, majd csak 72 óra múlva, de inkább egy hetet kérnének.
Aznap este online felületen beállítottam, másnap már küldte is a hívószámot. -
kircsike
tag
válasz
enginev3.0 #69611 üzenetére
Yesss!
Összedugod a Huawei LAN1 portját a routered WAN portjával, beállítod a routeredet pppoe-re, megadod a T-Hometól kapott felhasználónév (valami@t-online.hu) és jelszó párosod és fütyül a neted. -
enginev3.0
félisten
válasz
Gubek-Einste #69609 üzenetére
Nem pont ilyenre gondoltam de remélem osszejon valahogy, ha még sem jo a kapott modem, mit tehetek? Beviszem kicserélik?
-
válasz
enginev3.0 #69608 üzenetére
Nincs valami atalakito ami ezt az uvégszalas csatlakozót átalakítja rj45-re?
ONT-nek hívják és már van egy nálad. -
kircsike
tag
válasz
enginev3.0 #69606 üzenetére
Véletlenül nincs egy H a számok után a típusnál???
Ugyanis akkor csak LAN1-be dugod a routered és az majd "betárcsáz" PPPoE. -
enginev3.0
félisten
válasz
Gubek-Einste #69605 üzenetére
Akkor mit tehetek?
-
válasz
enginev3.0 #69604 üzenetére
Ezzel nem megoldható az átadás.
Az IPTV nem léte csak a koax-os esetben számít.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
enginev3.0 #69602 üzenetére
Áthidalni tudod, ha olyan eszközöd van, ami képes rá pl. DSL-en Speedport W724V, vagy optikán ha LAN1-be kötöd, akkor bizonyos eszköz átadja simán a felcsatlakozást a routernek, koaxon viszont kiszedték a bridge módot és, csak akkor tudod aktiváltatni, ha nincs IPTV-d.
Megjegyzem egy ilyen kérdésnél legalább az eszköz (modem [ami valószínűleg HGW]) típusát definiálni kellene, hisz van pár HGW-je a T-nek.
-
enginev3.0
félisten
Valahogy el tudom hagyni a tőlük kapott modemet hogy egyből a routerem kezelje a netet?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Külpolitika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest