- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Valahogy el tudom hagyni a tőlük kapott modemet hogy egyből a routerem kezelje a netet?!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz enginev3.0 #69602 üzenetére
Áthidalni tudod, ha olyan eszközöd van, ami képes rá pl. DSL-en Speedport W724V, vagy optikán ha LAN1-be kötöd, akkor bizonyos eszköz átadja simán a felcsatlakozást a routernek, koaxon viszont kiszedték a bridge módot és, csak akkor tudod aktiváltatni, ha nincs IPTV-d.
Megjegyzem egy ilyen kérdésnél legalább az eszköz (modem [ami valószínűleg HGW]) típusát definiálni kellene, hisz van pár HGW-je a T-nek.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
enginev3.0
félisten
-
titán
válasz enginev3.0 #69604 üzenetére
Ezzel nem megoldható az átadás.
Az IPTV nem léte csak a koax-os esetben számít.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
enginev3.0
félisten
válasz Gubek-Einste #69605 üzenetére
Akkor mit tehetek?
-
kircsike
tag
válasz enginev3.0 #69606 üzenetére
Véletlenül nincs egy H a számok után a típusnál???
Ugyanis akkor csak LAN1-be dugod a routered és az majd "betárcsáz" PPPoE. -
enginev3.0
félisten
válasz kircsike #69607 üzenetére
Megnézem majd, de nekem eddig is a lan1be volt dugva alapból
Nincs valami atalakito ami ezt az uvégszalas csatlakozót átalakítja rj45-re?
De megprobalom ezt a ppoe-t, csak nem tudom mi a bejelentkezesi jelszó
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz enginev3.0 #69608 üzenetére
Nincs valami atalakito ami ezt az uvégszalas csatlakozót átalakítja rj45-re?
ONT-nek hívják és már van egy nálad.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
enginev3.0
félisten
válasz Gubek-Einste #69609 üzenetére
Nem pont ilyenre gondoltam de remélem osszejon valahogy, ha még sem jo a kapott modem, mit tehetek? Beviszem kicserélik?
-
kircsike
tag
válasz enginev3.0 #69611 üzenetére
Yesss!
Összedugod a Huawei LAN1 portját a routered WAN portjával, beállítod a routeredet pppoe-re, megadod a T-Hometól kapott felhasználónév (valami@t-online.hu) és jelszó párosod és fütyül a neted.[ Szerkesztve ]
-
kircsike
tag
válasz adika4444 #69613 üzenetére
Elvileg kellene szerintem is.
De kérdés hogy mióta van optikája, mert nekem amikor bekötötték mondtam semmit ne piszkáljanak mert a routerem építi fel a kapcsolatot.
Ennek ellenére ott okoskodtak hogy most lecserélték a jelszavamat és beállították az ONT-be is meg ilyenek. Mondom: -Ember! Minek? Nem voltam világos??? LAN1 és modemként kérem, nincs IPTV csak telefon.
Nehezen őrölnek ott a malmok, hidd el.
Generáltak új jelszót is a bejelenkezési azonosítómhoz, mondták hogy csak ezzel működik. Ahhoz képest online volt. Utána felhívtam az ügyfélszolgálatot és visszadiktáltam a régi jelszavamat hogy állítsák vissza arra. Ez meg is történt.
Nem igazán értem én őket. De egy a lényeg, hogy műxik.
Kértem hogy akkor ezt a "hívószám küldésének állandó tiltását" kapcsolják ki, mert édesanyám megöl, ha nem veszik fel neki a telefont ezért. Ők még rézpáron látták a telefont és nem tudják beállítani, majd csak 72 óra múlva, de inkább egy hetet kérnének.
Aznap este online felületen beállítottam, másnap már küldte is a hívószámot. -
kircsike
tag
válasz enginev3.0 #69616 üzenetére
Próba cseresznye.
Ha nem épül fel a kapcsolat, akkor biztosan van itt egy ügyesebb kolléga aki tud neked segíteni. -
Barni22
tag
Sziasztok!kis városunkba is megérkezik az új net június 1.től,most voltak itt előszeződést kötni.kérdeztem milyen net lesz,azt mondta hogy a fő szál optika,viszont a házba már coaxon jön be.kicsit utána néztem ez lenne a HFC ? valakinek tapasztalatok róla?FTTH-tól mennyire marad le?mindenképp váltok a mostani hiper ADSL-ről csak érdekelne!Köszi
Barni
-
spici
tag
Hátő a Telekom nem hiszem hogy koaxot épített ki ha az optikát hirdetik mindenhol
-
n0tr3adY81
aktív tag
Üdv!
Reggek 8 óta produkál a T-home kapcsolat 26-40% közötti packet losst. IPTV megy, de netezni szinte lehetetlen. Megint a dns szervereikkel van a gond, túlterhelt a vonal, vagy ez már a 1412 kategória?
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
kigyi_23
addikt
válasz n0tr3adY81 #69621 üzenetére
Én telekom DNS-en vagyok most és nem problémás nálunk.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #69623 üzenetére
Sikerült
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #69592 üzenetére
na aktiválták
-
btz
addikt
válasz adika4444 #69613 üzenetére
Nekem enged hármat is, azthiszem ez a max, de még nem teszteltem le.
Most azt oldották meg, hogy a más vonalán már egyáltalán nem léphetsz be az azonosítóddal. A szomszéd vonalán épp nem rég próbáltam ki és tényleg nem lehet bejelentkezni a saját azonosítómmal.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
flash-
veterán
üdv emberek
na hozzám is eljutott végre az optikai internet.
pontosabban 50megabites internet, iptv.Huawei hg8245H eszközt kaptam.
Jól látom hogy nem cserélhető az antennája?
van egy asus rt-n12 d1 routerem, ami szinte vadiúj.
be lehet e fogni valahogy ezt a routert hogy szórja az internetet ezáltal erősebb legyen a jel, és mégis működjön továbbra is az iptv, net, minden.
ha igen mit hogy mire állítsak?
köszönöm előre is -
bul07
nagyúr
Nálatok bejön a www.telekom.hu?
Nálam semmi vagy 20perce
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
-
nagyúr
Sziasztok! IPTV-m van, és amióta kicserélték cisco-ra a régit (301?), azóta sokkal halkabb a hang. Ez a boxtól függ, vagy a szofttól? Mitől lehet ez? Köszönöm!
-
Gercsi
tag
válasz liszi70 #69636 üzenetére
Szia!
Ha a tévéden a hangszóró beállításoknál találsz olyan funkciót, hogy automatikus hangerő, akkor azt állítsd "normál"-ra ettől kicsit hangosabb lesz a tv. SW frissítés nem valószínű, hogy lesz, mert 1412-n mikor megkérdeztem akkor azt mondták, hogy sok volt a panasz a hangos reklámok miatt és ezt így oldották meg.
[ Szerkesztve ]
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
flash-
veterán
ezen a boxon amit adott a telekom van egy usb csatlakozó..
miacsudát tudok én vele kezdeni? pendrive-ot rádugtam de nem látja sehol -
wmati
addikt
-
törölt tag
Én amúgy nem is értem miért jó az IPTV. Elveszi a net sebességemet és még tömörítik is. Sat tv-n legalább nincs tömörítés és még a netem is megmarad és olcsóbb is.
Szerk.: Vagy lehet saton is van tömörítés de nem akkora mint IPTV-n. De valaki javítson ki ha nem így van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó de pl rézen nézel adót HD-ben aztán vége netednek. Pedig ahogy látom folyamatosan bővül az IPTV -re való előfizetés. Sajnos a Telekom meg erőlteti olyan helyen is ahol réz van. Nálunk is pl. Most volt hűségidő hosszabbítás és azzal nyaggattak hogy legyen IPTV-nk SAT helyett. Úgy hogy nálunk az elérhető legnagyobb sebesség 18 Mbps. 3 TV van mindegyik FullHD-s nem hiszem hogy ha 3 helyen néznek egyszerre HD adót a net is 18-cal fog jönni.
-
wmati
addikt
válasz #65388800 #69648 üzenetére
Ez is egy szempont igazából és full jogos, de ott meg tök jó ahol nincs rálátás a műholdra. Iptv-t tolnak minden területre olcsóbb mint a Sat, mármint ha a fenntartását nézzük. Nem mondom hogy jó szolgáltatás de ez van ... Dvb-c képét szebnek találom pl valahogy több élet van benne. Nem olyan semmilyen, de pl Déli országrészből full ellentétes véleményeket halottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest