-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
Nem tudom, hogy mi történik a szolgáltatónál, de 5 napon belül már másodjára kell leadnom műszaki hibára a DS3 területen lévő 5230-as STB-t. Először azt hittem, hogy tönkrement, de aztán központilag helyrerakták. Most 12:13-kor, szinkronizálás hiányában, állandóan újraindul... Modem újraindítás, STB letöltés kényszerítése megvolt. A korábbi javitás kb. fél napig volt hatásos. Van egy sima boxunk is, az rendben működik.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #69594 üzenetére
Ó nekem ráér. Csak ismerősök morognak a rejtett szám miatt
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #69592 üzenetére
azt hittem gyorsabban megy.
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #69590 üzenetére
Ma 3-4 körül
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Telekomnál megrendeltem a hívószám kijelzést. ( Ami az én számomat jelzi ki más számára), de eddig nem történt semmi. A végén kiírták, hogy ok aztán ennyi. Nem jött se email se SMS semmi és még mindig a hívószám tiltás az aktív.
-
MajaG
senior tag
válasz
Gubek-Einste #69584 üzenetére
Ha nem IGMP képes az eszköz, kép akkor is van, csak megáll 6mp után.
Tegnap reggel óta a probléma, ha nem a hgw-ből jön a kábel, akkor azután, hogy megkapja az ip-t, bejön a magenta T jel nem lép tovább. Leáll az adatforgalom teljesen.
-
-
MajaG
senior tag
válasz
Gubek-Einste #69582 üzenetére
Olvass vissza...
WDR4300 tudja!
1.5 év tökéletes működés is bizonyítja...+ hgw és router csere is volt.
Annyit akarok kideríteni, hogy minden kártyán elqrták-e a konfigot, vagy terület specifikus, utána már tudom, hogy kihez forduljak..
Hozzáteszem, úgy simán megy, hogy egy switchet rakok a hgw-ből jövő kábelre, vagy routert dhcp OFF-fal, igmp-vel....
-
-
kircsike
tag
válasz
Nescafé #69575 üzenetére
Erre nem tudom a választ.
Azt viszont igen, hogy amíg ADSL-em volt (tehát tegnapig) kb. 1 hónapja így szakadt meg, akkor is kétszer naponta. Előtte pedig mindig 7 napig online volt, utána bontott. Mondjuk akkor a DSLnél arra gondoltam, hogy sz@r a vonalam és ezért.
Valami guru hátha tudja a választ erre és olvassa ezt a bejegyzést. -
kircsike
tag
Sziasztok!
Jelentem 2 hónap várakozás után bekötötték tegnap az optikai kábelt.Arról már több szaki is írt itt a fórumon hogy 24 óránként bontják. De Kétszer is. (Hajnali 5-kor és 6 és 6:30 között) Ezt nem értem.
-
wmati
addikt
Nah megjött a válasz Iptv hang kérdésre:
T beállított mindent, a jelenlegi törvényi kötelezettségeknek, minden szabványnak megfelelő állapotban van. Ha abszolút nincs hang akkor 1412 segít.
Kéretik nem engem ostorozni, csak a Postás szerepét töltöttem be!
-
jeni
félisten
válasz
DJ. Ru$y #69570 üzenetére
Ez sz@métség. Amúgy ha 8 nappal előbb jelzek az pont olyan mint a felmondási idő. Gyakorlatilag 29-vel nem is szabad szolgáltatást nyújtaniuk ha azt időben lemondják irásban.Arra megy ki a dolog,hogy még 8 napi díjat fizess,illetve még gondolhatja az ügyfél a kilépést. Ahogy írtad abban az esetben 20-i napot kell megjelölni ,hogy 28 nappal véget érjen a felmondási idő.
-
hardline
senior tag
Üdv!
A telefon és ADSL szerződésem hűsége lejár. Szeretném lemondani a "szolgáltatásokat".
Ha 28-án jár le a hűségem, akkor 28-án, vagy 29-én szüntethetem meg leghamarabb az előfizetést? -
Zoltan84
csendes tag
Üdv!
A múltkor belinkelt német bemutatóvideó alapján nem tűnik rossznak, kíváncsian várom, hogy mikor jelenik meg itthon is. Bár sok reményt nem fűzök hozzá mert jelenleg a 2.-hd sreamet sem tudják bekapcsolni mert még a régi rendszerben vagyok.
Sagemcom f@st 3686AC HGW-re melyik a legfrissebb publikus fw?
Köszönöm.
-
MajaG
senior tag
Valaki olyan nem használ TP-link WDR4300-zat passthroughban, akinek IPTV-je is van és arról él?
Nem csak TP-link érdekel.
Mert reggel óta nem megy át a multicast forgalom az eszközön. Másik hgw-t raktam már mögé, úgy gondolom lehalt a router, mert központban nem volt elvileg ip konfig változás.
Csak gondoltam körbe kérdezek, mielőtt vennék újat.
HGW-ből nyilván jó az IPTV.
-
wmati
addikt
-
Ciccuka
veterán
T-Home Box-ra várható valamikor valami frissítés, ami megszünteti a halkságot?
-
dudi
senior tag
válasz
Gubek-Einste #69545 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest