- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amúgy a T-SAT mennyire érzékeny a viharokra?
Gondolom ő is elmegy, ha esik az eső és borult az ég.Egyébként egy árban lenne az InviTV-vel, csak akkor le kellene mondanom a 8megás netről ami nem valami jó. Az IPTV-nek mennyivel lehet jobb a képe?
Esetleg valaki egy kis videót fel tudna venni T-SAT adásából?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
schumifun5ma #6697 üzenetére
Internet: 5000
A tv re most nem találtam.
De lévén 1 helyszínről van, lehet, hogy egy összeggel el van intézve, különösen ha 1 számlán van minden
Hivd fel őket az a tuti. -
schumifun5ma
csendes tag
Üdv!
Költözés előtt állunk és a szolgáltatásainkat szeretnénk megtartani.
Nézegettem ÁSZF-et, közleményt, hirdetményt elég sokat, de csak a telefon végpont áthelyezési díját találtam meg. (Számhordozással 2000 Ft)
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi az áthelyezés díja az internet és a kábeltv esetében.schumifun
-
spammer
veterán
T-home SAT TV, Eurosporton nézném a Roland Garros döntőt, de kb. 2 mp-et csúszik a hang, iszonyat szar.. Kikapcsoltam, áramtalanítottam, hátha helyi hiba, de nem.. Az idő is jó, napsütés, semmi szél, semmi eső.. Mostanában egyre többször csúszik a Eurosporton a magyar hangsáv, jó lenne ezzel kezdeni valamit. És nincs angol hangsáv sem ráadásul, hogy legalább azzal nézné az ember, csak román...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Callmaster #6682 üzenetére
Ha ez megnyugtat nekem a 8 as dsl ma péntek délelött az 1 megat sem érte el.
Sem a tesztszerveren mérve, sem a net eléréssel mérve szintén a teszszerveren. -
petne
őstag
válasz
#41635072 #6693 üzenetére
Az alapszerelés ingyenes, ami a következőket tartalmazza:
A DVB-S szolgáltatás igénybevételéhez szükséges fejegység és antenna (tükör)felszerelése a műholdas vételt biztosító függőleges falfelületre, az erkélykorlát ízszintes vagy függőleges fém elemére vagy az előfizető meglévő statikailag megfelelő antennatartó szerelvényére történik.
Az alapszerelés tartalmazza az előfizető által megrendelt set top box összekötését a vevőfejjel, maximum 30 m kábelhosszig, valamint a set top box üzembe helyezését.
Alapszerelésen felüli telepítés
- Lapos tetőtartó szerelés 26 400 Ft
- Tartószerelés tetőre, vagy talajra 19 800 Ft
- Kábelszerelés 30m felett 10 méterenként 1 320 Ft.
Az alapszerelésen kívüli egyéb (pl: az előfizető külön igénye szerinti) eszközök költsége és munkadíja az előfizetőt terheli, ezért a szolgáltató kiegészítő telepítési díjat kérhet.
Amennyiben az előfizető nem vállalja a többletköltségek viselését, a szolgáltató nem köteles az előfizetői szerződés megkötésére.
Az igénybevett beltéri egységek (set top box és dekódoló kártya) számától függően a telepítési díjak különbözőek. Az előfizető kérésének megfelelően - műszaki bevizsgálást követően - meglévő kültéri szett felhasználható.Igen, twin fejet szerelnek, tehát majd külön kábel megy az egyik beltérihez, meg a másikhoz a fejtől.
-
törölt tag
Az antennát,LNB-t,tartót,kábelt,beltérit az nekem kell megvenni/kezdetekkor kell értük valamennyit fizetni?
Egyébként, ha két beltérit kérek, akkor twin fejet is felszerelnek, vagy hogy működik? Mert az nem valami jó, ha az 1. beltériből felmegy az emeletre a 2.-ba egy kábel.
-
törölt tag
Üdv!
Valaki nem tudna linkelni egy t-sat ászf-t? Sehol sem találom.
Egyébként valakinek van tapasztalata a szolgáltatás minőségével kapcsolatban a digitv-vel,esetleg antenna digital-lal összevetve?mod: az ászf közben megvan.
-
KicsiUbul
őstag
válasz
Callmaster #6687 üzenetére
Megnézik, hidd el...
-
Callmaster
tag
Köszi a segítséget. Most speciel megint jó. Azt elfelejtettem írni, hogy modem reset, tesztszerver mindíg megvan csinálva. Mivel a garantált sebesség megvan, ezért hiába hívnám a 1412-t, nem vennék komolyan. ÉN portolásra gondoltam .
-
petne
őstag
válasz
Este felé a tesztszerveren mérjél sebességet a teszt jelszóval belépve, router nélkül és a 2 megás tesztcsomaggal.
-
KicsiUbul
őstag
válasz
-
Sziasztok!
Ma jöttek meggyőzni,hogy váltsunk a Sat tv-re a Digi-ről.Képben vagyok eléggé,de oclsóbban kijövök a Sat-al,mert adnak még kedvezményt is a telefonhoz és a havidíj 2 beltérivel ott van mint a Digi.Viszont a Digi mostanában kockásodik a kép és az EPG sem jó,így meguntam ás váltottam.
Mire számíthatok a Sat tv-nél?Mennyi idő alatt lehet lemondani a hűséget(próbaidőszak mindenképp kell,hogy legyen)ha netán rossz lenne.
-
Callmaster
tag
Hi! Valaki megtudná mondani nekem ,hogy a nyamvadt 2Megás netem az elmúlt 2 hétben miért lassúl be estefelé? Ilyenkor a szokásos 265KB helyett csak 150- 240-ig van(persze erősen inagadozva). Hatvanban lakok, DSLAM-tól 1600m-re. A vonal fizikailag birná.Váltanék magasabbra, de ha ezt nem szereti este, akkor szerintem a nagobbat jobban gyűlölné.
-
Robb202
tag
Amúgy az X301T STB-k még most is búgnak és hangosak?
-
csibe74
csendes tag
Sziasztok! IPTV-m van optinet extra csomaggal. Kb 1 hete akadozik a TV-n a kép. Akkor akad meg kb. 10-15 másodpercre, amikor csatornát váltok. Az STB-n néha a REC is világít, noha nem is veszek fel. Hiába stoppolom ilyenkor a felvételt nem áll meg.
Egyébként egyszer akartam egy műsort felvenni. A vége után a reklámnál stoppoltam le a felvételt, de ennek ellenére lemaradt az utolsó kb. 5 percPróbáltam kikapcsolni hátul az STB-t resetelni is, de nem szüntek meg a problémák. (akadások).
Szerintetek mit lehet még tenni? Nem hiszam, hogy a sávszélességgel van gond. Az STB lehet rossz?
Köszi előre is a választ..
Ja a szomszédomnak ugyan úgy akadozik. 11.kerületben vagyunk, ahol már elérhető az optinet..
-
Garold
senior tag
Ha azt mondták hogy nem ingyen akkor ez nem T oldali hiba.
Először nézd meg hogy a hálókártya automatikus IP cím és DNS kiszolgálóra legyen állítva. Ha azon van akkor pár percre áramtalanítani kell a modemet.
A hálókártyát is le kellene ellenőrizni, hogy tényleg működőképes e.Szerk.:
"UPC-nél ugye be kell regisztrálni a MAC address-t" - a T-Home nem használ MAC szűrést, azt kötsz a modemre amit akarsz. Ha esetleg gépcsere van célszerű a modemet 30 percre áramtalanítani. -
Cutoff
tag
Sziasztok!
Kérdés: ismerősnél most kötötték be a T-online kábel TV-s internetet. A modemen elvileg minden OK, de a gép azt írja ki, hogy nincs kapcsolat, vagy korlátozott. A kártya DHCP-re van állítva. Felhívták az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy segítenek, de nem ingyen. Hát elmennek a pics@ba! UPC-nél ugye be kell regisztrálni a MAC address-t, de itt is kitaláltak valami ilyesmit, vagy mi lehet a bibi? Sajnos nekem is UPC van, mert itt nincs is más lehetőség, és nem tudtam neki segíteni. Ha valaki tudja a megoldást írja le lécci.
Előre is köszönöm
-
g0dl
addikt
válasz
KicsiUbul #6667 üzenetére
Ez esetben miként oldható meg, hogy a beprogramozott csatornáról vegyen fel a felvevő?
Esetleg tud az stb-n csatornát váltani? Ugyanez a kérdés vonatkozik a "gyári" dvd felvevőkre. Azokat lehet stb-s összeállításban használni, vagy ez a funkció ugrik. Tudom, hogy van hdd-s stb is, de abból jobbára nem lehet a felvételt "kicsalogatni", ami nagy hátrány.Más-e a helyzet az IPTV megoldással? Azt lehet nézni PC-n (bár a technológiával nem szimpatizálok, mert nagyon nem hatékony)? Természetesen ez nem műszaki, hanem üzleti döntés kérdése (hiszen az stb is csak egy számítógépé).
Válaszokat előre is köszönöm
-
g0dl
addikt
A T-home valamelyik digitális szolgáltatása (t-sat, vagy t-kábel) fogható stb- nélkül, vagy saját tunerrel (dvb-s vagy dvb-c)?
Úgy értem a T-s kártyát használhatom-e tunerhez? (ez volna a feltétele, hogy felvevős htpc-vel használni tudjam) -
Daneeka
senior tag
A modem router nélkül hibátlanul kapcsolódik az internethez. Tehát gondolom a ledek is jól világítanak.
-ha szélessávúval fel tudsz csatlakozni, akkor router gebasz, javaslom ennek resetelését, és újbóli beállítását
A routert reseteltük többször is, megfelelő név/jelszót adtunk meg, ami a szerződésen is megtalálható.
Itthon a router resetelés után, a saját wizardját futtatva rendesen működik.
Tehát mondhatnám azt is, hogy csak a haveromnál nem működik. Ezért gondoltam, hogy hátha nála van valami modem vagy akármilyen probléma.
-
Garold
senior tag
válasz
Daneeka #6658 üzenetére
A t-home nem korlátozza a net megosztását lakáson belül.
Először is a modemen jól világítanak a ledek? Világít folyamatosan az ADSL link, Lan link/Ethernet, Power?
Ha a modem ledek OK, meg kellene próbálni router nélkül szélessávú kapcsolattal felmenni a netre, így le tudod ellenőrizni hogy tényleg jó e a jelszó. Ha nem jó akkor 691-es hibát kapsz.
-ha 691 hívd az ügyfélszolgálatot, adnak másik jelszót
-ha 678 modem reset, ha ez sem segít hívd az ügyfélszolgálatot
-ha szélessávúval fel tudsz csatlakozni, akkor router gebasz, javaslom ennek resetelését, és újbóli beállítását -
Daneeka
senior tag
Haveromnak kéne segítség:
Helyzet:
Itthon ezer éves, még Matávos előfizetés, bár párszor már talán megújúlt.
Dlink DSL-360T modemembe bedugva a SMC 7004V VWBR-t, a router wizard-ját megcsinálva, gyakorlatilag 3 kattintás után osztja a netet, megy a wifi.
Haveromék: T-online Szereld magad ADSL, olyan két éves lehet kb.
Egy fehér színű, lekerekített modemje van, szereld magad ADSL csomagból jött. Nem tudom mi a neve, de gondolom felismeri valaki, de ha kell akkor csak felhívom azt írom.
Na nála összedugva a routerrel, wizardot futtatva, azt kapjuk, hogy connectnél elszáll még a jelszó ellenőrzés előtt. Nála nincs auto-connect mint nálam, hanem Start menü - Csatlakozásnál csináltunk egy új profilt. Amúgy router nélkül nála is megy minden.
Igazából kb. mindent kipróbáltunk nála kivéve a modem setupját mert ahhoz nem fértünk hozzá.
Kérdés: Lehetséges olyan modem vagy modem beállítás ami miatt nem működik a router, vagy esetleg a T-Online nem hagyja, hogy meg lehessen osztani a netet?
-
petne
őstag
válasz
Misi 007 #6655 üzenetére
Az eső ellen nagyon nincs mit tenni. Sajnos az összeföggű vízfüggöny megakadályozza, hogy a műholdról érkező jel megfelelően megérkezzen a fejbe. De ha esetleg egy ilyen tányért rakatsz a házad elé, akkor nem lesz gond: link
Viharba egyébként amúgy se tanácsos tévézni a villámlás okozta problémák miatt. -
Misi 007
őstag
Most így 3 hónapos használat után azért nem vagyok teljesen elégedett a T Sat-al...
Kezdjük ott hogy az Eurosporton csúszik a hang...
Nem tudom másnál van-e ilyen de nálam ez rendszeresen ígyvan és tenisznél rendkívül idegesítő!
Az EPG sincs a helyzet magaslatán ahol sport van oda filmeket ír meg épp fordítva is!
Néhol pedig egyszerűen nincs műsorinformáció...
Tegnap volt egy kisebb zuhé a MotoGP rajta előtt a jel is megszűnt teljesen!
Nos kénytelen vagyok ezeket elnézni mert köt a hűségem de ha ez így marad akkor amint lejár repülni fog a szolgáltatás... -
spammer
veterán
T-home SAT TV-hez megjelent 1 frissítés, frissítettem, erre most kussol, nem ad hangot és a hangerőkijelző és teljes képernyő szélességben magenta kockákat mutat és nem lehet állítani semmit a hangerőn..
Mi a franc ez?? Másnál mi a helyzet?
szerk: kikapcsoltam, áramtalanítottam, akkor is hibás maradt, asszem vmit elcseszett a T.. kurvajó
-
cartzje
csendes tag
Sziasztok! Vecsésen elérhető már a t-online? mivel még 3éve nem volt és a monornettel elég szép pingeim vannak külföldi szervereken. köszi
-
No lemértem a T-s DSL teszttel:
Lefelé sebesség: 5380 kb/s
Vonali sebesség: 6304 kb/sFelfelé sebesség: 423 kb/s
Vonali sebesség: 5122 kb/sErgo 1mbit eltűnik vhol. Szerintem ezért már telefonálhatnék.
-
5,3-at már sikerült ménem...
-
petne
őstag
válasz
KaiotEch #6645 üzenetére
Tesztszerveres mérés mit mutat (test azonosítóval belépve)?
-
-
golya87
őstag
Hello.
Segítségeteket szeretném kérni. T-Home-os X301T típusú set top box-unk van. A probléma a következő: Többszöri újraindítás után, a kijelző kiírja, hogy letöltés, majd ezt befejezve 12.00át ír és a T-Home feliratot. A tv képernyőjén egy piros X jelenik meg alatta két szürke kis négyzettel.
Mi lehet a probléma?
Már többször is próbálkoztunk a STB újraindításával, de semmi változás. Net van zavartalanúl, csak épp adás nincs. Az ügyfélszolgálaton azt a tanácsot kaptuk, hogy a STB-ból valami kártyát kell kivenni, csak épp az a baj, hogy ebben semmilyen kártya nincs és innentől nem is tudtuk követni a megadott, valószínűleg nem a mi problémánkra szabott, megoldást. Ez már a harmadik STB-nk és a sokadik ilyen hiba.Segítségetek előre is köszönöm.
golya87 -
Nem tudja vki most vmit állítgatnak T-nél? Mert alig van meg a 2mbit... eddig jó volt. És T oldalon sem tudok belépni.
-
Garold
senior tag
Szerintem bírnia kell.
Vezetékkel tutira fogja tudni.
Wifin az elméleti max sebesség a draft N szabványnál 300Mbit/s, ennyit úgy sem fog tudni. De a legnagyobb Optinet csomag is 50 Mbit/s, ez pedig csak a hatoda a 300-nak, illene stabilan mennie..
Érdemes lenne utánnanézni ennek a vmelyik diginetes topicban is, ott olvasgattam hogy ki-milyen router használ, és mennyit bír wifin.Szerk.:
Találtam is pár hozzászólást, úgy látszik engem erősít:
[link] -
Draken
őstag
Erre is vki pls
-
icab
csendes tag
válasz
Callmaster #6617 üzenetére
Sziasztok!
Nekem ugyanez a gondom! Talán a T-nél van vmi gond?
Te melyik körzeten vagy??Délután 5-től visszaesik a sebesség ,meg szakadozik a net!
52-es körzet!! -
Red@Arc
tag
-
KicsiUbul
őstag
válasz
Martensss #6626 üzenetére
Amíg a létesítés folyamatban van, addig nem tudod használni. Az online üszire javasolt az MT id, + 5 jegyű kódod.
-
T-online
tag
válasz
Red@Arc #6627 üzenetére
Hello
Red@Arc: 8Mbit-es ADSL-ed van? Nem láttam még ilyen mértékú eltérést speedtesten, érdekes, ha böngészővel file-t töltessz magyar oldalról hány kbyte/s-el jön?
Reseteld a modemed, adsl@test felhasználónév, test jelszó párossal csatlakozz fel és így mérj sebességet a 192.168.9.1 oldalon 2048kbyte-os adatcsomagot választva.
Martensss: csak akkor tudod használni, ha már bekötték a netet.
Üdv:
T-online -
Red@Arc
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy ADSL-kapcsolat sebességének mérésére melyek a megbízható programok vagy netes site-ok. A speedtest.net-et kipróbáltam, de az szerintem irreális adatot ad, de az is lehet én nem értem, hogyan is működik ez a mérés. -
Martensss
csendes tag
Sziasztok!
Megrendeltem a sattv-t mellé dsl happy netet!
na már most,meg kellett adnom egy csomó mindent!ügyfélazonosító,e-mali cím stb..!
A kérdésem az lenne h amit meg kellett adnom kötelezően e-mail címet(max 5-öt lehet nyitni ebből kellet most egyet létrehozni), azzal hol tudok belépni, vagy azt majd csak akkor tudom használni ha bekötik a netet?mert nem tudtam belépni vele sehova! -
Callmaster
tag
Szerintem meg rögtön kell intézni a telefon átiratást.A net az én nevem van, a telefon pedig az anyukámén. Én tegnap intéztem a 1412-n, mivel ilyenkor elég ha telefon tulajdonosa szóban lemond és átadja a szolgáltatást. Személyesen viszont papír, tanú..szal cécósabb. Tudni kell viszont, hogy a telefonon van-e elkötelezettség, mert az nehezíti, vagy kizárja az átírást. Azt mondták, hogy 15 napon belűl megcsinálják, addig viszont nem lehet módosítani(szolgáltatásokat).A telefonhoz is külön MT azonosítót adnak. Szerződést küldenek, amit aláírva vissza kell küldeni nekik. A 1412 szerint a 14. napon hívjam őket és kérjem az internet ill. a telefonos számla összevonását. Utána életbe lépnek a kedvezmények. Nekem ez a személyes tapasztalatom.
-
Draken
őstag
Sziasztok
Most gondolkozok upcről t-homre váltani az internetet is. Optinetre gondoltam (XIII.ker), viszont lenne egy olyan jellegű kérdésem, hogy ehhez a sebességhez elegendő lenne egy dlink dir-635 router? Egy asztali gépre és egy notebookra(wifin keresztül) lenne megosztva a net. -
válasz
headhunter #6620 üzenetére
Akkor szerintem az utóbbit fogom csinálni. És mikor rendeltessem meg a faterral, hogy mire megszűnik az előző előfizetés az új már éljen?
-
headhunter
addikt
Hasonló cipőben járok.
Telefon fater nevén, net az én nevemen. (Business Telecom, június 6-án jár le az 1 év.)
T-pontban azt a tippet kaptam, hogy vegyem a nevemre a telefont és utána kiesésmentes szolgáltatóváltással rendeljem meg a netet a t-com-tól vagy a fater rendelje meg a netet is, így igénybe vehető a Dupla kedvezmény.
Telefon Alap díjcsomag + DSL Medium (8Mbit/512Kbit/sec) = 3.500 Ft + 6.190 Ft = 9.690 Ft -2.300 Ft telefon előfizésből dupla kedvezmény = 7.390 Ft
-
Július 1-én fog lejárni az ADSL hűségem a tvnetwork-nál. Szeretnék majd átmenni - lehetőleg szünetmentesen -a t-home-hoz, mivel a Tv és a telefon is náluk van és így kedvezményt kapok. A problémám az, hogy a net előfizetés az én nevemen van, a t-home-os dolgok meg apámén. Ráadásul 4 megás netem van és 8-ra szeretnék váltani.
Mi lenne a legoptimálisabb teendő? -
Livius
őstag
válasz
Thulcandra #6616 üzenetére
Akkor a központban náluk lehet valami. Egyébként jók azok a seimens cuccok, d-linkel talán csak picit gyorsabb lesz, meg jobb ping lesz.
-
Callmaster
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. 2 Mbit-s DSL csomagom van kb. 3 hónapja. A letöltésem stabilan megvolt mindíg 265 Kbyte, eddig. Tegnap 17 00-tól éjfélig pedig erősen inagdozó lett (80-220 Kbyte). Ma ismét ez a jelenség tapasztalható 17 órától. Mitől lehet? Épp a napokban gondolkoztam a 8 Megáson, de így... Szólnék én a 1412-nek, de szerintem nem vennének komolyan, mivel a garantált sebesség megvan.Másnál is volt hasonló a napokban?
-
Thulcandra
senior tag
Félreérthetted, előbbi hozzászólásban is írtam, hogy az adsl gond nélkül működik évek óta, nincs semmi szakadás, a net tökéletes, csak az új modem nem tud kapcsolatot felállítani a központtal, ergo még odáig sem jutunk el, hogy megpróbáljunk csatlakozni a netre.
Szövegértés ftw! -
Livius
őstag
válasz
Thulcandra #6599 üzenetére
Ilyen nekem is volt 1 évvel ezelött, és ugyan ezek a siemens cuccaim voltak még 2002-ből. Én is cseréltem mindent modemet szűrőt, de ugyan olyan szakadós volt a kapcsolatom. Esti órákban a modem a kapcsolatot 20 percenktén elveszette. Szóval nem nálam volt a hiba, a D-link modem csak abban segített hogy gyorsabban szinkornizált újra. A gond úgy lett megoldva hogy minden héten tettem hibabejelntést. Csináltak egy hétig valamit majd vissza kérdezték hogy jó-e, én mondtam nem, aztán megint csináltak valamit megint kérdezték hogy jó, még mindig nem volt jó, aztán 3 hét után úgy hívtak fel, hogy most már elhárították a hibát és biztos jó és a hibabjelentést lezárják. Ezután tényleg jobb lett nem szakadt, de azért este a pingem magasabb volt a szokotnál, de ezzel már együtt tudtam élni. Valószínű a központ gagyi, vagy a hálózat szar arra felé nálad szerintem.
-
Martensss
csendes tag
DSL Happy
# Letöltési sebesség: max. 2 Mbit/sec., min. 192 kbit/sec. 1
# Feltöltési sebesség: max. 192 kbit/sec. min. 64 kbit/sec. 1
# Kedvező áron
# Korlátlan adatforgalommal
# 0 Ft-os belépési díj
# 5 különböző e-mail címmel és 50 MB-os webtárhellyel
# 30 napos kipróbálhatóságezt akarom...ez most sima adsl vagy vdsl?
-
Martensss
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #6603 üzenetére
kábel nem elérhető
-
tibibi
őstag
tudja valaki hogy mennyi idö mire kiérnek a szerelök?
-
petne
őstag
válasz
Martensss #6583 üzenetére
Ha nem lehet a házad déli oldalára tenni vagy azon a falfelületen nincs rálátás (például egy fa miatt) akkor nem nagyon van több lehetőség csak a tető.
Mivel 3 STB-t szeretnél és nem vagy sem vdsl, sem optikai területen, ezért IPTV-t ne válassz, mert csak 2 STB kérhető. A satnál viszont 3, ezért azt ajánlom.
-
Thulcandra
senior tag
válasz
KicsiUbul #6600 üzenetére
Most már én is értem
Már csak arra leszek kíváncsi miként fog ez lezajlani, gondolom az kizárt, hogy "majd cserélje ki a modemet ha a siemens megszűnt működni" ... mert arra nem nagyon van idegzet, hogy "akassza rá a d-linket, oszt majd működni fog egyszer csak!"
Kösz a választ, megpróbálok intézni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest