- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
takikacska
csendes tag
Sziaasztok!
Mostanság tervezem hogy kötni szeretnék egy 20/1-es ADSL-t(A kötési helyen csak ADSL2+ az elérhető legmagasabb csomag) és hozzá egy IPTV előfizetést HD csomaggal 2 TV-re.
Érdekelne hogy milyen minőségre számíthatók ha esetleg én netezek és valaki a családban TV-t néz (esetleg HD ádast).
Net belassulás, tv képminőség érdekelne hogy mennyire lehet zavaró esetleg? -
djculture
félisten
válasz takikacska #58801 üzenetére
Hülyeség adsl-re iptv-t rendelni mert a hálózaton az iptv-nek lesz elsőbbsége és az internetszolgáltatás adatcsomagjait késlelteti. Mondjuk ha csak böngésztek az még oké, de ha valaki netán játszana online vagy nagyobb adatforgalommal járó dolgokat használ az ugy bukta
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Abban az esetben ha a telekom nem cseréli le a stb-t kinek kéne még szólni? Több mint egy hónapja csak terelnek.
moto g72, Ninebot d28e
-
törölt tag
Eleve 1 HD Streammel számolhatsz.Ha nincs VDSL2, akkor nem igen adják ki az M csomagot csak az S-t. S-re meg 0 HD Stream megy.
(#58802) djculture : Azért még ha 6 Mbps marad neki az IPTV mellett, akkor is szépen tud Battlefielddel multizni, csak letölteni lesz lassú.
-
dchard
veterán
válasz djculture #58802 üzenetére
Fogalmazzunk pontosan: az IPTV semmiféle késleltetés növekedést nem okoz. Pusztán arról van szó, hogy a rendelkezésre álló kapacitás egy részét az IPTV megeszi. Ez kizárólag annyit jelent, hogy az elérhető maximális sávszélesség csökken, de ettől még a késleltetés nem változik.
ADSL2+ fölött az IPTV nem ezért problémás, hanem azért mert a szolgáltatás minősége erősen kérdéses, nagy lutri, hogy lesz-e pixelesedés, csomagdobás stb. amiből internetezés közben semmit nem veszel észre, az IPTV-nél viszont azonnal kiveri az ember szemét.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
btz
addikt
Adsl-re IP TV? A sátán műve! Nagyon gyorsan felejtsd el a bűnös gondolatokat
ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
-
zoli62
addikt
válasz dptrsk #58749 üzenetére
A T magának csinált "konkurrenciát" és plusz költséget, amikor a 2000-es évek legelején elkezdte a koax hálózat kiépítését.. Aztán rá egypár évre elindultak a korszerűbb, többet tudó IPtV fejlesztések, majd tesztek. Ezért most aztán koax után is kell adót fizetnie, fenntartani, stb, ahelyett, hogy akkoriban elindult volna gőzerővel a VDSL, majd a fiber felé. Rossz stratégiai döntés volt.
-
zoli62
addikt
válasz dchard #58806 üzenetére
Én épp most kényszerülök IPTV-re váltani, mert a másik kábelszolgáltató meg fogja szüntetni a szerződést. Korábban egy nagyon stabil U10-es vonalam volt 2 Mbs tartalékkal. Azt mondod, hogy ADSL 2+-on előfordulhat pixeledés, kockásodás? Ezért hátrányos, hogy nincs egy hónap kipróbálási lehetőség.
-
MODERÁTOR
válasz zoli62 #58812 üzenetére
Amennyiben weben rendeled, tuti kell lennie 8 napos elállási időnek! UPC-nél meg is van, én is épp a minap váltottam csomagot, és tegnap jött a levél az aktiválásról...
Tisztelt XY!
Tájékoztatjuk, hogy a 2015.06.05-n igényelt Szolgáltatást bekapcsoltuk Önnél.Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően a Szolgáltatás igénybevételével az Előfizetői Szerződés ráutaló magatartással létrejött Ön és a UPC között. Díjfizetési kötelezettsége, valamint a 8 napos elállási idő a Szolgáltatás bekapcsolásának időpontjával, 2015.06.10.. napjával kezdődik.
My UPC oldalunkon gyorsan és kényelmesen intézheti szolgáltatásainkkal kapcsolatos ügyeit a nap 24 órájában, valamint könnyedén személyre is szabhatja előfizetői profilját.
Tisztelettel:
UPC Magyarország Kft.Illetőleg azon gondolkodom, hogy ez a 8 nap az uniós jog szerint nem-e 14 nap már, csak esetleg UPC is elfelejtette módosítani a levelet. Az viszont biztos, hogy ilyen kötelezettsége a T-nek is van!
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Intruder2k5 #58814 üzenetére
"Illetőleg azon gondolkodom, hogy ez a 8 nap az uniós jog szerint nem-e 14 nap már, csak esetleg UPC is elfelejtette módosítani a levelet. Az viszont biztos, hogy ilyen kötelezettsége a T-nek is van!"
Hát ne keverd az internetes vásárlással. ez nem árú cikk hanem szolgáltatás!!!!
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zoli62
addikt
válasz Intruder2k5 #58814 üzenetére
Speciális igények (IPTV+digitális alap telefoncsomag külön folyószámlán legyen, mint a vezetékes telefon) a webes megrendelés nem opció, illetve UPC-nél van leírtan is 8 napos elállási lehetőség.A cég saját hatáskörben biztosítja , és ez más kategória, mint a törvény által leírt esetekre biztosított 14 nap. Náluk ez nem csak online, hanem a telefonos rendelés esetén is vonatkozik. A Telekomnál nem olvastam ilyet, bár el tudom képzelni, hogy ott a törvbényes 14 napos elállási időt alkalmazzák.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zoli62 #58818 üzenetére
ÁSZF:
"amennyiben a szerződéskötésre üzleten kívül, a szolgáltató
helyszíni képviselője útján kerül sor, az előfizető az elállás
jogát a szerződéskötés napjától számított
14
nap
on belül
gyakorolhatja
a Szolgáltató által erre a célra rendszeresített
nyomtatványának kitöltésével és Szolgáltató részére történő megküldéséve"Gyönyörűen tördeli a PDF-ből vett szöveget valamiért, na mindegy. Ez él a telefonos és netes rendelésre is, én úgy tudom. Nagybátyámat is így léptették vissza a 2 év hűséges M csomagról S-re, mert először úgy volt, hogy nem menne nála az M csomag. Szolgáltatásra ugyanúgy vonatkozik, mint fizikai termékre.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
djculture
félisten
válasz zoli62 #58812 üzenetére
Van pár napos kipróbálási lehetőség pont ezért nem szoptam be én se 14 nap a 8 napos törvénytelen..
Itt van a nemzeti fogyvéd honlapján a jogszabály..
[link]"A felmondási jog illet meg minket, ha a vállalkozást arra kérjük, hogy szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés teljesítését az elállásra nyitva álló 14 napos határidő lejárta előtt kezdje meg (mely kérést kötelesek vagyunk kifejezetten közölni) és ezen nyilatkozatunk megtételét követően a teljesítés megkezdődik. A felmondást (az elálláshoz hasonlóan) nem kell indokolni."
[ Szerkesztve ]
-
pirosvilamos
tag
Sziasztok!
IPTV-ről váltanék digi-re.
Milyen STB-t érdemes venni, ami helyettesíti a Telekomost? (felvételek miatt)Köszi
--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz pirosvilamos #58821 üzenetére
Mit is szeretnél pontosan, mire váltasz, hogy mi? Pontosan specifikálj.
-
MODERÁTOR
válasz pirosvilamos #58823 üzenetére
DIGI-re, vagy digitális, Telekom DVB-C TV-re gondolsz?
-
pirosvilamos
tag
válasz Intruder2k5 #58824 üzenetére
Bocs, DIGI
--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
MODERÁTOR
válasz pirosvilamos #58825 üzenetére
Ebben az esetben viszont a kérdés, nem a Telekom topikba tartozik.
-
Beni2360
félisten
Én sem találtam még hasonló adottságú boxot ezért maradtam az IPTV mellett.Igaz van DIGI kábelem is és egy ALMA nevezetű boxom (20k) van ami egyben média lejátszó is de csak egy felvételt tud TS formátumba amit a számító gépen is szerkeszthető.
A DIGI más rendszeren ad vagyis digitálisan jön az adás és felvételnél csak abba a sávban levő csatornákra lehet átváltani. AZ IPTV rendszeréhez képest ami a felvételeket és programozhatóságokat illeti vissza lépés.
Ahoz, hogy 3 adást tudjál felvenni vagy 2+1 minimum 3 vevő egység kell a boxba. Erre keress rá.
Itt egy dupla dekóders box:
http://bolt.sat.hu/televiziozas_tv_vetel_230/belteri_egyseg_set_top_box_237/kabeltv_vevo/technisat_digit_isio_c_kabeles_vevo_1275#.VXxyDvntmko[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bopeti98
őstag
Egy ilyen kéne neked.
Ebben 2 db DVB-C tuner van. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz pirosvilamos #58825 üzenetére
Na pont ezert kerdeztem, mert ez esetben ez itt off es a DIGI topikban valszolnak esetleg.
-
-
btz
addikt
Én meg pirosvillamosról váltanék kék nejlonszatyorra
Milyen szolgáltató az az iptv?[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Beni2360
félisten
válasz DJ. Ru$y #58832 üzenetére
Jogos a 2 pont. :-) de még mindig nem közelíti meg az IPTV szolgáltatást.
2 Plug and play tuner (DVBT2 DVBT DVBC adásokra)
2X DVB T2/C (Alkalmas a Mindig TV Extra adásokra vagy
a DigiTV Kábeles diditális adásaira)
A 2 tuner miatt lehetséges hogy az egyiken műsort néz
mig a másikon felvételt (PVR) készithet.Kifutott, már nem kapható termék!
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Beni2360 #58835 üzenetére
Kéttuneres boxszal akár két hd-t is rögzíthet egyszerre, míg a tévé tunerével néz egy harmadikat úgy, hogy egy másik tévén néz egy negyediket. Így bőven beelőzi az Iptv-t, ahol ugye az egész előfizetésben korlátozva van hány, adó mehet egyszerre
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Beni2360
félisten
válasz M_AND_Ms #58836 üzenetére
Bocsika de ezt az IPTV is tudja:
"Kéttuneres boxszal akár két hd-t is rögzíthet egyszerre, míg a tévé tunerével néz egy harmadikat"
Ezt nem értem:
"ahol ugye az egész előfizetésben korlátozva van hány, adó mehet egyszerre" más szolgáltatónál is előfizuk vannak. Beindítottam 2 H adást felvételre megy egyszerre.
És hab a tortán, hogy nekem van még analóg asztali felvevőm és azzal tudok SD adást rögzitani ez a 3. és átkapcsolok a DIGI boxra és ott is indítok egy felvételt, ez a 4.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
btz
addikt
Lehet hogy már kérdeztem, de sehogy nem találom a bejegyzést. Egy előfizetésből 3 szolgáltatásból egy szolgáltatást akarok átvenni, saját névre, csak van rajta 2 év hűség. Ez megoldható?
ⓑⓣⓩ
-
Beni2360
félisten
Ha a logikát követed akkor tripla kedvezmény van az előfizetésen.
Ha 2 év akkor most kötötték, tehát kevés ráfizetéssel vissza adja az egyik szolgáltatást, aztán te + kedvezmény nélkül megrendeled, és őneki csak dupla kedvezménnyel lesz a többi.
De ezt elmondják a 1412 felhívása után. Egyszerűbb ha kifizeted azt egy szolgáltatást.
Ha meg arról álmodoztál, hogy a tripla kedvezményes szolgáltatást netán máshol igényeled az csak álom marad.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Szpisti
addikt
Srácok, mióta van újra HD-s RTL klub a T-nél? Én tegnap este vettem észre, hogy megint van...
-
senior tag
Hétvégi történetünk apóséknál:
- ADSL szakadozik, hiba bejelentve
- Szerelő kijön, ránéz a 10 éves modemre (Huawei SmartAX MT800), közli hogy tuti ez a hiba, és a modemet cserélni kell, de csak fizetősen oldható meg, mert a miénk az eszköz, 5.000-ért tud adni egyet jótállás nélkül vagy vegyünk valahol, csók és elmegy.
- Feleszmélünk, hívjuk az ügyfélszolgálatot hogy ez-e a normál eljárás kb. 10 perc múlva kiderítik hogy az eszköz a Telekomé, a szerelőt úgy küldték ki, hogy ingyenes a csere ha szükséges, megpróbálták újra elérni ez már nem sikerült, persze jelzik neki stb. stb.
- Hibajegyet lezárták, majd felhívtak, hogy elnézést, természetesen dolgoznak a problémán, majd ma reggel sms hogy hálózati hiba volt, amit elhárítottak.Konklúzió nincsen, csak reménykedni tudok hogy valóban megoldódott a probléma.
No money, no honey.
-
djculture
félisten
válasz davenport #58845 üzenetére
A tekercsek mellettieknek szokott eltünni a kapacitása.. Úgyhogy lehet még vele probléma. Nem ártana cseréltetni, mert ahogy az a két kondi öregszik benne ugy lesz egyre zajosabb a vonal és rosszabb a neted. Ja amugy dlinket adtak csak szereld magad csomagba ezt nem..
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
sziasztok
telekomos sat tv-ről érdeklődnék ha lehet
családi+HD csomagot szeretnék majd
azt szeretném kérdezni,hogy sűrűn elmegy-e szakad-e a vétel??
van lehetőség kedvencek menüre vagy csatornák sorbarendezésére??most digi van,de vonz a több HD csati,bár tudom,hogy gyengébb,mint a digis HD-na de mégis jobb,mint az sd vétel
köszi
-
kisapa
senior tag
válasz petya2012 #58848 üzenetére
Tavaly november óta van SAT tv-m és eddig csak néhányszor fordult elő pár másodperces jel kimaradás.Ráadásul nekem csak az a parabola van amit a T adott. Hozzáértők szerint ha egy kicsivel nagyobbat tennék fel még ez a néhány alkalom is megszűnne. A csatornákat nálam nem lehet átrendezni kedvencek kialakítására viszont van lehetőség. A boxal amit én kaptam vannak gondok de főleg a reakció ideje a zavaró. A képminőségről nincs összehasonlítási alapom mert nekem sose volt digi szolgáltatásom de szerintem a nem HD csatornák is jó minőségűek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest