- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs ilyen,hogy távszámla kedvezmény,sose volt.
Árak így vannak speciális csomagnál.
IPTV Családi+HD 2 év 2990 Ft. Egy normál box 0 Ft minden további nem felvevős box 870 Ft/ hó
Alap Telefon 2 év 200 Ft / hó.
NetMánia L 2 év 3250 Ft/hóIPTV Családi HD nélkül 2600 Ft 2 évre.
-
Kronk
őstag
válasz
maxxenergie #37644 üzenetére
Online csak annyi speciális van, hogy az alap telefon, amit szerintem rosszul számolt 200 forint lenne.
Igazából a komfort csomag árát mondta be 10830 (TV 4090, Net 5590, Tel 1150), 2 évre minden, 1 sima nem felvevős boxxal. Ami a távszámlával 78xx körül jön ki.
De ha megadom a címem akkor 9880 (TV 4090, Net 5590, Tel 200) forint lenne, ebből is lejönne a távszámla kb hasonló kedvezménye? -
törölt tag
válasz
Tegyük hozzá,hogy az online felület nem mindig működik megfelelően,előfordulhat az is,hogy nem mutat speciális ajánlatot cím alapján,de valójában mégis van. Adja le telefonon a rendelést az a tuti.
A távszámla nem feltétel,max jutalék miatt erőltetik.
Egyébként jó dolog a távszámla. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Az rendben, h versenyterületen tudnak nem publikus, kedvezőbb árat is adni, mi is ilyet ("hiéna csomag", vagy mi) kaptunk - de Távszámla feltétel nélkül!
Küldözgetik is a papírszámlákat, amit mondjuk mindig online fizetek hitelkártyával, mert így 1% visszatérítés jár ezek után is (nem sok, de éves szinten ez is kb. egy ezres) - de ha Távszámlára lenne külön további kedvezmény, beregisztrálnék.
-
maxxenergie
senior tag
Biztos nem kerül fizikailag új vonal kiépítésre, HGW-t kapsz a router helyett, és azon keresztül megy a TV is majd. sávszélesség elegendő hozzá. Árak azért nem egyeztek valószínű, mert vannak olyan címek, ahol speciális kedvezményt tud biztosítani a szolgáltató, melynek feltétele a (kedvező díjazás miatt a piaci árakhoz képest kb valóban 30% kedvezmény) a távszámla használata, melynek semmilyen hátránya sincs, sőt csak előnye inkább. Azonnal ott a számla, megtekinthető, nem kell őrizgetni, kényelmes stb... csak annyi max, hogy nem kapsz papír alapú számlát. Online a címedre keresel, akkor kiderül, hogy milyen speciálsi ajánlatok érhetők el, és ha így rendeled akkor ez alapján fog számlázódni, a piaci árakhoz képest sokkal kedvezőbb díjért, melyet úgy ellenőrizhetsz, hogy nem adsz meg címet az oldalon, akkor csak a piaci árakat látod.
-
Kronk
őstag
Most beszéltem egy segítőkész ügyfélszolgálatossal.
Azt mondta, hogy mivel netmánia L csomagom van (VDSL 30 mbit) (és telefon mellette), ezért ha rendelek iptv-t, családi + hd-t, akkor bekötnek mégegy vonalat, mégegy modemmel.
Ez tényleg így van? Amúgy nagyon stabilan jön a 30+ mbit, bármikor, még wifin is keresztül. Van erre szükség?De árakban se olyanokat mondott, mint amit én láttam online, rendeljem meg online, és lesz ami lesz?
Más, javasolta a távszámla szolgáltatást, és hogy kb 30%-ot megtakarítok vele, ez valós lenne? Vannak a rendszernek negatív oldalai?
A többi szolgáltató akiknél lehetne használni a távszámlát, ők is adnak kedvezményeket? -
zkobee28
csendes tag
Sziasztok!
Magánszemélytől vásároltam egy Pirelli DRG A225 B-401-200-2-2 típusú modemes routert.
Ha bepötyögöm az alapértelmezett IP-jét (192.168.1.254) akkor megjelenik a vezérlőpanel, de a gyári felhasználónév + jelszó kombóval (play3 mind a kettő elvileg) nem enged belépni.
Az eladó nem tudja már a kódot.
Mit lehet csinálni vele? Hard reset? (A reset gombot már nyomtam 10 mp-ig, nem történt semmi.)
-
Garold
senior tag
A gyári wifi név ennél az eszköznél a MAC cím utolsó 6 karaktere és az modem sorozatszáma (S/N) a jelszó.
Először érdemes megnéni hogy világít e rajta a wireless link led, ha nem a hátulján a wireless gombbal be lehet kapcsolni.
A modem admin felülete pedig a 192.168.0.1 címen érhető el, a belépéshez üresen kell hagyni a user/pass páros."Távolról lekapcsolhatták, megváltoztathatták az azonosítókat?" - nem hiszem
-
törölt tag
Sajnos mindegyik TV-hez box,kell Telekomnál nincs csak kártyás megoldás.
Az első box 0 Ft. 2. és 3. ha nem felvevőset kérsz akkor 870 Ft/box.
Ha meg felvevős kell, akkor az aktuális ÁSZF szerint így alakulnak a bérleti díjak.
Minőséget passzolom.
Műhold ha jól emlékszem Amos és Conax a kódolás.
-
a8l
aktív tag
Sziasztok
T-home Sat TV-n gondolkodom a Családi +HD csomagon.
Van valakinek ezzel tapasztalata?
A képminőség érdekelne első sorban, eddig upc direct volt meg még van most is.
Tehát a HD adások minősége a fő szempont, de azért nem árt ha nézhető a többi is, nem rosszabb mint a upc-nél.
A másik hogy 3 tv-n nézném kell 3 beltéri, de nem találom sehol hogy mennyibe kerül ez náluk, a 2. és 3. beltéri. Az egyik helyett meg a TV-be épített műholdas tunert használnám.
Milyen modul kell bele hogy tudjam használni? A upc-hez Irdeto kell, az van benne most.
Melyik műholdakon jön az adás? A upc direct a Thor5, Thor6-on jön, jó lenne ha ez is ezen lenne, nem kéne állítani a parabolát. -
Édesanyámnál T-home kábeles IP TV van + telefon + Internet. Kidőlt a PC ami WiFi-n kapta a Netet. A router gyári beállításaival. Vasárnap délelőtt még használta.
Hétfőn cseréltem alaplapot. Minden - még a windows7 is - maradt. Egyszerűen nem tudok kapcsolódni. Sem a PC-n, sem a telefonomon nincs rajta az az SSID amit felírtam a gép előző installálásakor. Egy csomó más hotspotot látok.
Hogyan tudom életre kelteni a router WiFi-jét? Azt hiszem EPCxxxx (antenna nélkül). Kábellel be tudok lépni? Távolról lekapcsolhatták, megváltoztathatták az azonosítókat? -
Garold
senior tag
-
n@p@lm
őstag
válasz
RoSSo3 #37626 üzenetére
nekem volt egy alig 1000 forintos hdmi kábelem.
a pc volt összekötve a tv-vel.
azt csinálta hogy random nem látta a vga a tv-t mint külső megjelenítő eszközt.
ezt meguntam és vettem (egy mások által még nem márkásnak tituált hama hdmi kábelt) egy közel 5000 forintos másik kábelt.
[link]
ne itt vedd ha veszed, itt nagyon drága.
na ezzel megszűntek ezek a problémák.
próbálj meg ismerősi körben kérni egyet kölcsön és azzal ki tudod zárni a kábelhibát.
szerintem. -
twinx
csendes tag
Üdv.
Szereztem egy második beltérit az iptv-hez..
regisztrációs kódot kér,hogy tudnám müködésre bírni? -
RoSSo3
senior tag
válasz
poli27 #37621 üzenetére
Köszi a reakciót!
Sajnos ezt kizárnám, mert 1 éves sincs, LG 3D-s LED TV (LG 42LW4500). És nem folyamatosan áll fent a probléma, hanem csak időnként felvillan a kiírás, majd kint marad 1 percig, és újra visszajön a műsor. Nem lehet, hogy a kábel van megtörve, vagy ilyesmi? -
RoSSo3
senior tag
Sajnos akkor egyikőtök sem tud nekem segíteni "Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. A HDMI kábelt húzza ki, csatlakozzon a kompozit bemenetre és ...." hibaüzenettel kapcsolatban?
-
poli27
veterán
válasz
hackeeeee #37595 üzenetére
kikapcsolod a hátulján a kapcsolóval,nyomod a gombokat amit írtak az elején és közbe bekapcsolod a kapcsolót,elkezd fogaskerekezni és tölti a szoftvert!De majd kell az aktiváló kód hozzá!De most látom 5230 as nem 6030 ról van szó, jeletsd be hibára azt kicserélik a 6030 sztem jobb a másik már tök régi darab!
-
rob83
aktív tag
Hali!
Egy munkatársamnak Iptv+telefon szolgáltatása van.
A tv ugye netröl megy létezhet,hogy a net is menjen? Mármint net csomag nélkül.
Szerintem nem müxik,de mivel a tv net alapú ezért felmerült bennünk a kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest