- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garold
senior tag
-
rob83
aktív tag
Hali!
Egy munkatársamnak Iptv+telefon szolgáltatása van.
A tv ugye netröl megy létezhet,hogy a net is menjen? Mármint net csomag nélkül.
Szerintem nem müxik,de mivel a tv net alapú ezért felmerült bennünk a kérdés?
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
poli27
veterán
válasz hackeeeee #37595 üzenetére
kikapcsolod a hátulján a kapcsolóval,nyomod a gombokat amit írtak az elején és közbe bekapcsolod a kapcsolót,elkezd fogaskerekezni és tölti a szoftvert!De majd kell az aktiváló kód hozzá!De most látom 5230 as nem 6030 ról van szó, jeletsd be hibára azt kicserélik a 6030 sztem jobb a másik már tök régi darab!
[ Szerkesztve ]
-
-
RoSSo3
senior tag
Sajnos akkor egyikőtök sem tud nekem segíteni "Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. A HDMI kábelt húzza ki, csatlakozzon a kompozit bemenetre és ...." hibaüzenettel kapcsolatban?
-
RoSSo3
senior tag
válasz poli27 #37621 üzenetére
Köszi a reakciót!
Sajnos ezt kizárnám, mert 1 éves sincs, LG 3D-s LED TV (LG 42LW4500). És nem folyamatosan áll fent a probléma, hanem csak időnként felvillan a kiírás, majd kint marad 1 percig, és újra visszajön a műsor. Nem lehet, hogy a kábel van megtörve, vagy ilyesmi? -
twinx
csendes tag
Üdv.
Szereztem egy második beltérit az iptv-hez..
regisztrációs kódot kér,hogy tudnám müködésre bírni? -
n@p@lm
őstag
válasz RoSSo3 #37626 üzenetére
nekem volt egy alig 1000 forintos hdmi kábelem.
a pc volt összekötve a tv-vel.
azt csinálta hogy random nem látta a vga a tv-t mint külső megjelenítő eszközt.
ezt meguntam és vettem (egy mások által még nem márkásnak tituált hama hdmi kábelt) egy közel 5000 forintos másik kábelt.
[link]
ne itt vedd ha veszed, itt nagyon drága.
na ezzel megszűntek ezek a problémák.
próbálj meg ismerősi körben kérni egyet kölcsön és azzal ki tudod zárni a kábelhibát.
szerintem. -
Garold
senior tag
Nincsenek nagy igényeid...azt ne oldjuk meg hogy minden csatornát ingyen tudjál nézni??
Az iptv egy évek óta jól bejáratott rendszer (és nem csak kis hszánkban működik), nincsenek benne kiskapuk.
Ha plusz dolgot szeretnél perkálni kell a szolgáltatónak...Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
fecus
őstag
Édesanyámnál T-home kábeles IP TV van + telefon + Internet. Kidőlt a PC ami WiFi-n kapta a Netet. A router gyári beállításaival. Vasárnap délelőtt még használta.
Hétfőn cseréltem alaplapot. Minden - még a windows7 is - maradt. Egyszerűen nem tudok kapcsolódni. Sem a PC-n, sem a telefonomon nincs rajta az az SSID amit felírtam a gép előző installálásakor. Egy csomó más hotspotot látok.
Hogyan tudom életre kelteni a router WiFi-jét? Azt hiszem EPCxxxx (antenna nélkül). Kábellel be tudok lépni? Távolról lekapcsolhatták, megváltoztathatták az azonosítókat?[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
a8l
aktív tag
Sziasztok
T-home Sat TV-n gondolkodom a Családi +HD csomagon.
Van valakinek ezzel tapasztalata?
A képminőség érdekelne első sorban, eddig upc direct volt meg még van most is.
Tehát a HD adások minősége a fő szempont, de azért nem árt ha nézhető a többi is, nem rosszabb mint a upc-nél.
A másik hogy 3 tv-n nézném kell 3 beltéri, de nem találom sehol hogy mennyibe kerül ez náluk, a 2. és 3. beltéri. Az egyik helyett meg a TV-be épített műholdas tunert használnám.
Milyen modul kell bele hogy tudjam használni? A upc-hez Irdeto kell, az van benne most.
Melyik műholdakon jön az adás? A upc direct a Thor5, Thor6-on jön, jó lenne ha ez is ezen lenne, nem kéne állítani a parabolát. -
törölt tag
Sajnos mindegyik TV-hez box,kell Telekomnál nincs csak kártyás megoldás.
Az első box 0 Ft. 2. és 3. ha nem felvevőset kérsz akkor 870 Ft/box.
Ha meg felvevős kell, akkor az aktuális ÁSZF szerint így alakulnak a bérleti díjak.
Minőséget passzolom.
Műhold ha jól emlékszem Amos és Conax a kódolás.
[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
A gyári wifi név ennél az eszköznél a MAC cím utolsó 6 karaktere és az modem sorozatszáma (S/N) a jelszó.
Először érdemes megnéni hogy világít e rajta a wireless link led, ha nem a hátulján a wireless gombbal be lehet kapcsolni.
A modem admin felülete pedig a 192.168.0.1 címen érhető el, a belépéshez üresen kell hagyni a user/pass páros."Távolról lekapcsolhatták, megváltoztathatták az azonosítókat?" - nem hiszem
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
-
zkobee28
csendes tag
Sziasztok!
Magánszemélytől vásároltam egy Pirelli DRG A225 B-401-200-2-2 típusú modemes routert.
Ha bepötyögöm az alapértelmezett IP-jét (192.168.1.254) akkor megjelenik a vezérlőpanel, de a gyári felhasználónév + jelszó kombóval (play3 mind a kettő elvileg) nem enged belépni.
Az eladó nem tudja már a kódot.
Mit lehet csinálni vele? Hard reset? (A reset gombot már nyomtam 10 mp-ig, nem történt semmi.)
-
Kronk
őstag
Most beszéltem egy segítőkész ügyfélszolgálatossal.
Azt mondta, hogy mivel netmánia L csomagom van (VDSL 30 mbit) (és telefon mellette), ezért ha rendelek iptv-t, családi + hd-t, akkor bekötnek mégegy vonalat, mégegy modemmel.
Ez tényleg így van? Amúgy nagyon stabilan jön a 30+ mbit, bármikor, még wifin is keresztül. Van erre szükség?De árakban se olyanokat mondott, mint amit én láttam online, rendeljem meg online, és lesz ami lesz?
Más, javasolta a távszámla szolgáltatást, és hogy kb 30%-ot megtakarítok vele, ez valós lenne? Vannak a rendszernek negatív oldalai?
A többi szolgáltató akiknél lehetne használni a távszámlát, ők is adnak kedvezményeket?[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/
-
maxxenergie
senior tag
Biztos nem kerül fizikailag új vonal kiépítésre, HGW-t kapsz a router helyett, és azon keresztül megy a TV is majd. sávszélesség elegendő hozzá. Árak azért nem egyeztek valószínű, mert vannak olyan címek, ahol speciális kedvezményt tud biztosítani a szolgáltató, melynek feltétele a (kedvező díjazás miatt a piaci árakhoz képest kb valóban 30% kedvezmény) a távszámla használata, melynek semmilyen hátránya sincs, sőt csak előnye inkább. Azonnal ott a számla, megtekinthető, nem kell őrizgetni, kényelmes stb... csak annyi max, hogy nem kapsz papír alapú számlát. Online a címedre keresel, akkor kiderül, hogy milyen speciálsi ajánlatok érhetők el, és ha így rendeled akkor ez alapján fog számlázódni, a piaci árakhoz képest sokkal kedvezőbb díjért, melyet úgy ellenőrizhetsz, hogy nem adsz meg címet az oldalon, akkor csak a piaci árakat látod.
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Degeczi
nagyúr
válasz maxxenergie #37644 üzenetére
Az rendben, h versenyterületen tudnak nem publikus, kedvezőbb árat is adni, mi is ilyet ("hiéna csomag", vagy mi) kaptunk - de Távszámla feltétel nélkül!
Küldözgetik is a papírszámlákat, amit mondjuk mindig online fizetek hitelkártyával, mert így 1% visszatérítés jár ezek után is (nem sok, de éves szinten ez is kb. egy ezres) - de ha Távszámlára lenne külön további kedvezmény, beregisztrálnék.
-
törölt tag
Tegyük hozzá,hogy az online felület nem mindig működik megfelelően,előfordulhat az is,hogy nem mutat speciális ajánlatot cím alapján,de valójában mégis van. Adja le telefonon a rendelést az a tuti.
A távszámla nem feltétel,max jutalék miatt erőltetik.
Egyébként jó dolog a távszámla.[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
Online csak annyi speciális van, hogy az alap telefon, amit szerintem rosszul számolt 200 forint lenne.
Igazából a komfort csomag árát mondta be 10830 (TV 4090, Net 5590, Tel 1150), 2 évre minden, 1 sima nem felvevős boxxal. Ami a távszámlával 78xx körül jön ki.
De ha megadom a címem akkor 9880 (TV 4090, Net 5590, Tel 200) forint lenne, ebből is lejönne a távszámla kb hasonló kedvezménye?http://totesz.myminicity.com/
-
törölt tag
Nincs ilyen,hogy távszámla kedvezmény,sose volt.
Árak így vannak speciális csomagnál.
IPTV Családi+HD 2 év 2990 Ft. Egy normál box 0 Ft minden további nem felvevős box 870 Ft/ hó
Alap Telefon 2 év 200 Ft / hó.
NetMánia L 2 év 3250 Ft/hóIPTV Családi HD nélkül 2600 Ft 2 évre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest