Hirdetés
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puro
aktív tag
Ez a cloudflare téma is örök hiba marad úgy néz ki
Estére csak a fél internet kotlik meg.
-
Marci112233
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #156445 üzenetére
Olvass vissza pár oldalt és magadtól is rájössz hogy jobb ha maradsz a régi jól bevált IPTV-n.
-
Rick4
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #156445 üzenetére
Ha visszaolvasol, vagy rákeresel 5 kulcsszóra, ismét feltennéd a kérdést?
-
Sziasztok!
Ha hagyományos IPTV boxom van érdemes Androidosra cserélni, vagy még nagyon nagyi? Melyik a jobb, stabilabb?
-
adamszb0
friss újonc
Sziasztok. Telekom Smartbox frissítés óta teljesen megkergült.
Ki van kapcsolva minden HDMI CEC funkció TV-n és a boxon is, mégis vezérli a TV távirányítója a boxot. Ezzel nem is lenne gond, ha azt tenné amit akarok, viszont majd minden gomb mást kapcsol a boxon. A legbosszantóbb, hogy a Hangerő + gomb kikapcsolja a boxot, az újbóli megnyomás visszakapcsolja, megnehezítve ezzel a TV nézést. Van lehetőség a szoftver visszaállítására vagy esetleg a hiba javítására? -
Cs1csó
titán
Jobbat mondok, a "szolgáltatóm" adott egy STB-t az egyik tévéhez (optikai net DVB-C technológia de régi tévé nem tudja a DVB-C-t) egy ideje használtam amikor egy takarításkor (ugye előttem áramtalanítva minden) felemeltem a kis dobozt és nedves ronggyal áttöröltem meg a polcot alatta és ekkor vettem észre, hogy "magasabb" de nem természetes módon: a szolgáltató már úgy adta, hogy valami kis "3M" márkájú kis tappancsok voltak alatta 4 db, gondolom, hogy jobban szellőzzön, sőt ahogy néztem le is tudnám ragasztani mert ennek a "kockának" csak az egyik oldaláról vették le a fóliát és ragasztották az STB testéhez tehát ezek a lábai de a végén ott maradt a fólia amúgy ez nem annyira jó mert igy nem túl stabil. Na mindegy. Érdekes.
-
válasz
mastodon #156433 üzenetére
Roppant nehéz HTTPS-t szűrni. A TLS SNI esetén van remény, de komoly router kell hozzá. Amúgy az oldal címe is titkosított, csak ip címet látsz, az meg ilyen szolgáltatásnál igen vegyes. DNS szűrés sem túl jó, könnyen kerülhető...
A végponti szűrés az egyetlen jól működő, ahogy fentebb is írják. -
Cs1csó
titán
válasz
mastodon #156433 üzenetére
Milyen eszközről netez? PC, tablet, okostelefon? Mert jobb lenne az adott eszközre valami szülő felügyelet programot telepíteni, pl. Kaspersky Safe Kid vagy alternatívái
-
A Technicolor FGA 2235 MAG routeren lehet valahogy tiltani weboldalakat? A gyereket szeretném távoltartani a youtube és más filmes oldaltól tanulás közben.
-
atika88
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg van egy Magenta1 csomagom 2025.08.17-ig hűségben a következőkkel:
Mobiltelefon - Mobil S + Net 4 GB
Internet - Gigaerős Net 1000/1000
Televízió - Telekom TV M díjcsomag
Lehet hűségidő latt a Televíziós szolgáltatás (4 200 Ft ez a minősíthetetlen szolgálatás már) helyett mondjuk egy vezetékes Telefon Alap szolgáltatást (780 Ft) kérni? És kvázi megmaradna a Magenta1 kedezményes 3-as!? -
Cs1csó
titán
válasz
johniee #156426 üzenetére
Szinte minden router hasonlóképp van kialakítva nekem egy régi TP-Link routerem van azon is ilyen lyukak vannak kb. mint a faliórák.
Ha problémás esetleg csinálj egyfajta távtartót pl. dupla oldalas ragasztóval egy kis hungarocell darabot az alső két sarokra és akkor már el is tart a faltól látszódni meg ugye nem fog. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
johniee #156424 üzenetére
Szia!
Ha Technicolor FGA2233/35 kapsz, akkor van lehetőség falra szerelni. Így néz ki.
A két furat közti távolság, (ha jól mértem, mert nehezen fértem oda), 13cm.
De az online is felelhető szereld magad útmutató is mutatja. -
johniee
senior tag
Sziasztok
Jövő héten jönnek bekötni a Gigaerős optikai 1000/1000 netet, akinek már van, tud-e bármit a Telekom által adott router falra rögzítéséről?
A már meglévő régi Asus routert egyébként is most idén akartuk máshova rakni a lakáson belül -
Pityu.
nagyúr
Valaki tapasztalt már ilyet? Sei robotics smartboxom van ,nemrég rádugtam egy külső hdd-t amin filmek meg ilyesmik vannak.Nem akarta lejátszani az mkv-t ezért felraktam a vlc playert azon keresztül próbáltam elindítani a filmet kevés sikerrel.Aztán fekete lett a kép azóta semmi sem jön be se tv adás se a külső menü a smartbox alján világít a magenta szín de ennyi.A tv az rendben működik szóval nem azzal van a baj.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Gyors kérdésem lenne. 4k tv-hez (Sony 55XH9096) a box-on(SEI) a képernyőbeállításoknál mi lenne az optimális beállítás?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
redhunter
senior tag
válasz
the radish #156420 üzenetére
Sziasztok,meglévő mobil előfizu mellé lehetséges a már meglévő 4k netflix csomagot átvinni?Mert ráadásul korlátlan net csomagom van ,és v.hol mintha azt olvastam volna hogy úgy csak 2000ft a havidíj .
-
the radish
senior tag
SEI boxnál frissítést követően eltűnt a képernyő kikapcsolása, mint képernyővédő opció...
Innentől kezdve a múlté az időzített kikapcsolás. Pff...
Ugyan az energiatakarékos módban beállítható, hogy mennyi inaktívitást követően kapcsoljon ki a képernyő, de az nyilván nem ugyanaz a funkció. Root nélkül pedig nincs is lehetőség erre.
Természetesen ha valakinek van erre megoldási javaslata, jöhet.... -
zoli62
addikt
Héten költöztem, és a lakásban holnap bekötik a gigabit és optikai internetet, a vezetékes telefonnal együtt. Mennyire várható az, hogy a letöltés és feltöltés 930 Mbs legyen? Alapból fog működni a telefonon a hívás várakoztatás, és hívószámkijelzés? Annyit tudok, hogy a Telekom az optikát a társasházbe több mint tíz éve húzta be. A régi lakásban Digi gigabit és FTTH volt, amin megvolt a 930 köruli letöltési sávszélesség.
-
draco31
veterán
Hello!
Egy kérdésem lenne, holnap eresztek egy telefont úgy is, csak ma már lehet nem lenne túl kedves a kérdésem úgy.
Szóval ugyebár megszüntették a GSM antennás vezetékes telefonhálózatot, nem fog eszembe jutni a neve pontosan. Ez február 29.
Erre ma jön csekk, elszámolási időszak március 1-től 5-ig, 500Ft.
Most nem az összeg, de megszűnt szolgáltatás, és így szerződés megszűnés után mit számláznak még? -
Kbali
nagyúr
válasz
cszoltaneger #156408 üzenetére
Rézen sokat levesz a TV, ha megy.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Matrox1995 #156413 üzenetére
Nem hiszem, hogy T-s hiba lenne most, mert a hitelesítést is visszadobta az egyik oldalon vagy 10x a cloudflare. Tehát valami náluk volt szerintem, de ma megy rendesen már.
-
Matrox1995
tag
Cloudflare ismét rossz, viszont (nálam) csak ipv4-en.
Illetve csatlakozott hozzá a Hetzner is.
Nagyszerű… -
Szpisti
addikt
válasz
cszoltaneger #156411 üzenetére
Nekem Xiaomi ip kamerák vannak, ritkán megy 1Mbit/s per darab fölé. FullHD.
-
cszoltaneger
kezdő
1080p full HD
-
cszoltaneger
kezdő
válasz
Marci112233 #156409 üzenetére
Nem,nincs külön antenna, egy ZTE modemhez csatlakozik a box, a boxból pedig hdmi csatival a tv-hez.
Tp link c200 az ip kamera tipusa. -
Marci112233
addikt
válasz
cszoltaneger #156408 üzenetére
Ha réz hálózatú a net akkor valószínű a TV az nem azon jön hanem antennán aminek neve a SAT TV, bár ha jól tudom azt ki fogják vezetni, de lehet ahol nincs koax vagy optikai kiépítés még maradni fog. Ha pedig tényleg SAT TV van akkor az net sebességébe nem fog beszólni. Az hogy 2 IP kamera meg kicsit tág fogalom, mert felbontás nagyban befolyásolja elég-e vagy sem.
-
cszoltaneger
kezdő
Sziasztok!
Sajnos nálunk csak a réz hálózat jöhetett szóba.
Az lenne a kérdésem, hogy a net 10-11 megával jön. Tudom kicsit furán hangzik, de engem nem zavar egyenlőre, viszont a kérdés a következő lenne:
Ezt az internetet csak 2 ip kamera használja, és egy tv: boxon keresztül. Ami nagyon fontos számunkra, az a kamera stabil működése.
Szerintetek ekkora sávszéllel megelégszik a 2 ip kamera és 1 tv box? Ha a tv sokat megenne a sávszélességből akkor azt is letudom venni és másként megoldanám. Így akkor csak maradna 2 ip kamera.Köszönöm a segítséget.
-
Essejó
veterán
válasz
the radish #156404 üzenetére
Lehet megvilágosodsz.
Én viszont korházban gondoltam nézni. -
kammler
senior tag
válasz
the radish #156404 üzenetére
kijózanodsz
-
Locutus
veterán
Sziasztok
Kaon mesh wifim van 3 dobozzal, ami szépen működik is. A sebesség is jó (2Gb optikához).
A problémám csak annyi, hogy a mobilon (S22U) sokszor váltogatja a wifit. Pl ki van irva, hogy wifi6-ra van csatlakozva, de hirdetelen ledobja és 4G lesz, majd vissza wifi6E-re, vagy sima wifire egyéb kiirás nélkül. És ez úgy is megy neki, ha egyhelyben vagyok a telefonnal. Ha pl valami folyamatos netet igénylő fut, akkor azt el is dobja közben.
Ez vajon minek a hibája lesz?
Mert nekem úgy tűnik, hogy más, stacionárius wifire kapcsolt eszközöknél (TV, laptop stb) nincs gond, nem bontogatja nekik a wifi kapcsolatot. -
Essejó
veterán
válasz
the radish #156396 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest