Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiMedia lejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tylerddd #130905 üzenetére
1.) egy kábelt húznak be, egy optikát. Nekem kivitelről van, a fa burkolathoz rögzítve, és az ablaknál jön be. Nagyjából ott ahol eddig is volt a ruter. Csak msot adsl helyett optika van. A falra felszerelnek egy kis dobozt kb akkora, mint egy konnektor, abból fog kijönni az optikai kábel a ruterbe. A ruterből, pedig megy a tv-be (ha már akinek van előfizetése). Vagy ahogy olvasom lehet még wifi-s megoldás is. Tehát a tv-be, lényegében már utp megy, nem optika.
2.) Saját rutert használhatsz ahogy eddig tetted, de a tárcsázást, kapcsolatfelvételt a telekom eszköznek kell kezdeményeznie.
3.) Saját ruter esetén amit akarsz telekomosnál gondolom korlátozva van.
4.) Nem feltétlenül, 800-900-as érték simán lehet. Nekem első mérésre is közel 800-as értéket mért a speedtest. 1000-es net van pár hete.
5.) Felesleges a hűség, szerintem max 1000 ft kedvezmény -egy év esetén 2. év esetén készülék kedvezmény... neked kell eldönteni megér-e ennyit. Ellenben, ha több szolgáltatásod van, akkor 20- vagy 30% kedvezményed is lehet... Vagy ha spec területen laksz, az befolyásolja még meg az árakat (lefelé jobban)
6.) "Ha ezt most aláírom és nem hozok ki telót, akkor buktam? Hogy működik ez?"
Úgy tudom igen. Ezért érdemesebb később hűséget vállalni, amikor veszel is vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest