- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Üdv !
Rendeltem egy ipad-ot és a szerződés módosításba már az új telekom tv csomag van feltüntetve. Láttam, hogy ez egy android alapú box lesz és elvileg 4k megjelenítésre is alkalmas. Viszont most olvastam, hogy csak optikán, vagy koaxon működik, réz kábelen nem. Van akkor értelme kicseréltetni a jelenlegi IPTV boxot, esetleg ettől függetlenül lesz valami tv képminőség javulás, vagy csak adunk a sz@rnak egy pofont?
Jelenleg 1000/200-as netem van. Ez réz, vagy koax, fogalmam sincs, de tuti nem optika, ami a ház előtt megy.Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest