- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
btoth0413
kezdő
Ekkora MHzről még nem is hallottam.. Le vagyok maradva a 3600 nál, nagyon brutális hogy hogyan fejlődik
ᴀ ꜱᴢáᴍíᴛóɢéᴘ ᴍűᴋöᴅéꜱᴇ ᴀ ʟᴏɢɪᴋáʀᴀ éᴘüʟ. ᴇᴢ ᴀᴢ ᴇʀőꜱꜱéɢᴇ, ᴅᴇ ᴇʙʙᴇɴ ʀᴇᴊʟᴇɴᴇᴋ ᴀ ᴋᴏʀʟáᴛᴀɪ ɪꜱ.
-
podtibi
senior tag
-
Pikari
addikt
A memóriák sebessége mindig egy-két lépéssel a processzorok előtt jár. Kicsit elszomorító, hogy pont az fejlődik ilyen dinamikusan, ahol épp nincs szükséges fejlődésre. Már a kétcsatornás DDR4 sebességét is nagyon nehezen lehet kihasználni.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
M@cika
őstag
Mégis mekkora része a felhasználóknak akar belepakolni 96GB memóriát a gépébe? Oké, esetleg sokan akarnának, de mi a fészeknek? a 99% által használt Meta meg Insta meg Tiktok.... elfut a töredékén is... Szerintem a legtöbb játék vagy egyéb program sincs felkészítve ennyi memória kezelésére amúgy
[ Szerkesztve ]
Nasit a kis fehér medvének!
-
Pikari
addikt
Nekem annyi van benne, mondjuk napi tevékenység során 7-10 giga körül használok csak tipikusan.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?